Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Stoom afblazen op de plek waar iedereen samenkomt!
Een totaalassortiment kookafzuigingen, van opvallende eilandkappen tot functionele wandkappen, staat klaar.

Stoom afblazen op de plek waar iedereen samenkomt!

Slimme centrifugale kracht in de keuken

De keuken, de plek waar iedereen samenkomt, kookt en eet. Het is het sociaal middelpunt. Geluiden van keukenapparatuur en overheersende bak- en braadgeuren zijn dan de storende factoren. De afzuigkappen van berbel zijn wat dat betreft een ideale keuze. Zeer efficiënt en zeer stil zorgen ze voor schone lucht in de keuken.

De Duitse fabrikant berbel die onlangs, een jaartje te laat weliswaar, zijn twintigste verjaardag vierde, bouwde ondertussen verder aan een breed productassortiment: inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging, hoofdvrije kappen, inbouwkappen, tafelkappen met lift, eilandkappen en afzuigkappen voor de wand. Begin dit jaar kwam er een panorama inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkapbediening bij. “We beschikken over het juiste apparaat voor elke klant”, aldus berbel.

De berbel Downline Infinity biedt een extra groot kookveld, intuïtieve bediening en een revolutionaire afzuiging volgens het berbel-principe.

Het geheime recept

De keukensector kent het wel, het gepatenteerde berbel-principe. Simpel gezegd maakt een berbel-afzuigkap gebruik van de centrifugale kracht om vet af te scheiden. Geen vetfilters dus. “Zeer efficiënt en bovendien is een constant hoge vetafscheiding mogelijk in vergelijking met conventionele systemen met vetfilters, omdat deze filters in de loop van de tijd verzadigd raken waardoor de effectiviteit van de afzuigkap afneemt en het geluid toeneemt”, legt de fabrikant uit. “Zonder hinderlijke geuren en geluid, zonder verlies van zuigkracht en bijzonder makkelijk schoon te maken: opvangschaal openklappen, schoonvegen en weer dichtklappen. Dát maakt van een afzuigkap een echte berbel!”

Hoogste kwaliteitseisen

berbel: “Nog een klein woordje over ons om ons nog beter te leren kennen. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen, zoals anti-magnetisch RVS, breukvast glas, EC-ventilatormotoren en bedieningselementen die we bij Duitse kwaliteitsfabrikanten selecteren en aankopen. Onze toestellen voldoen steeds aan de hoogste veiligheidsstandaarden voor privékeukens. Bij ons geen vetfilters en geen brandgevaar. We zijn uitstekend voorbereid op bijzonder hoge kwaliteitseisen. Met een berbel houdt iedereen het hoofd koel.”

Eenvoudige reiniging ziet er zo uit: uitvouwen, schoonvegen, dichtklappen.

Sterk innovatief met een krachtig design

De apparaten van berbel vallen zowel qua design als techniek in de smaak. Dat is geen loos statement, wel een vaststelling wanneer de prijzenkast van de fabrikant wordt bekeken. Daarin vinden we tal van (internationale) awards die berbel in de wacht kon slepen, zowel vanuit vak- als consumentenjury’s. Zij loven telkens weer het design, de revolutionaire afzuigtechniek en de hoge standaarden die berbel blijft hanteren. De Downline Infinity, de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en (optionele) intuïtieve draaiknopbeweging is de nieuwste prijzenpakker in het berbel-rijtje. Alleen al in de eerste helft van dit jaar won Downline Infinity maar liefst vier internationaal gerenommeerde awards: Red Dot Award, iF Design Award, Iconic Award en Kitchen Innovation Award 2022.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details