Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Strategische samenwerking Vepa en Drentea

Strategische samenwerking Vepa en Drentea

De twee bekende meubelproducenten Vepa the furniture factory en Drentea Future Office gaan samen verder. Ze vermenigvuldigen slagkracht, delen kennis en bundelen vakmanschap in de overtuiging dat deze samenwerking veel goeds oplevert, voor de merken, de mensen, de dealers en de markt. Samen zijn Vepa en Drentea de enige kantoormeubelproducent die het complete assortiment in Nederland, dus lokaal, produceert.

Tijd voor een volgende stap

Vepa en Drentea zijn allebei klein begonnen. Drentse meubelmakers in hart en nieren. Met hout en staal veroverden ze een plekje in de kantoormeubelmarkt. Die markt was ruim, ze kwamen elkaar niet vaak tegen. Maar de afgelopen jaren groeiden ze steeds meer naar elkaar toe.

Vol vertrouwen maken zij nu een sprong naar een geweldige, gezamenlijke toekomst. Samen ondernemen, één totaalcollectie, kennis en expertise samenvoegen én de passie voor duurzaamheid versterken. Eén sterk merk dat de markt nog professioneler van dienst kan zijn.

Twee locaties, twee directeuren, één sterke organisatie

Vepa en Drentea gaan samen verder als één sterke commerciële organisatie. Bert Top en Janwillem de Kam vormen samen de directie. De huidige productielocaties in Emmen en Hoogeveen blijven bestaan en de commerciële organisaties gaan samen. Hierdoor ontstaat één sterk team dat de markt in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland nog beter gaat ondersteunen.  De juridische fusie zal naar verwachting in 2021 plaatsvinden.

VDB Groep

Vepa en Drentea zijn onderdeel van de succesvolle VDB Groep die voorop loopt qua circulaire innovaties en beschikt over de meest moderne fabrieken in Nederland. Be by Bèta, De Lockerfabriek Eromesmarko, Facility Express, Green Furniture Circle, Nice Price Office, Nomique en Zooi zijn de andere merken in de groep.

We gaan samen verder. Omdat we samen verder komen.

www.vepadrentea.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details