Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Studio Piet Boon en Jansen AG gaan exclusieve samenwerking aan

Studio Piet Boon en Jansen AG gaan exclusieve samenwerking aan

Jansen AG, de producent voor stalen ramen, deuren en gevelprofielsystemen, en Studio Piet Boon bundelen de krachten om een exclusieve en elegante reeks van stalen deuren te ontwerpen. In de producten staan de gedeelde passie voor vakmanschap, kwaliteit en aandacht voor detail centraal. Het team van Studio Piet Boon heeft een hoogwaardig stalen profiel ontworpen, geschikt zowel interieur als exterieur toepassingen. De maatwerkcollectie, genaamd “Piet Boon by Jansen”, bestaat uit openslaande deuren, taats- en draaideuren en kozijnen voor een glazen gevel.

De collectie stalen deuren en kozijnen, inclusief designgerichte details, zoals raam- of deurgrepen, zorgt voor een naadloze aansluiting op andere ruimtes. Het ontwerp van het frame maakt een subtiel statement en creëert een sterke basis in elk interieur en exterieur. Zo heeft het studio team gekeken naar interessante voorbeelden in de architectuur van fijne deurlijsten en Z-richtingen. Daarnaast was het essentieel een ontwerp te creëren welke aan beiden zijde fraai afgewerkt kon worden, zodat er geen esthetisch verschil is tussen de voor- en achterkant van het kozijn. Het neutrale kleurenpalet voor de kozijnen omvat een reeks van acht herkenbare Piet Boon kleuren die variëren van lichtere tot donkerdere tinten, geleverd in de hoogste kwaliteit afwerkingen van mat tot glanzend. Het veelzijdige en solide bouwmateriaal staal kan in elk type architectuur worden toegepast en is geschikt voor ieder tijdloos interieur.

Onze ontwerpen en producten staan ​​bekend om hun tijdloze materialen en kleuren. Zoals bij al onze partnersamenwerkingen, kiezen we partners met sterke technische inzichten om zo onze klanten de meest hoogwaardige producten aan te bieden. Ik ben trots dat we met de co-creatie met het Jansen AG team nu ons eigen ontwerpgeoriënteerde staalsysteem hebben. 

Bij de ontwikkeling van dergelijke specifieke ontwerpen zijn we altijd op zoek naar mooie en opvallende details. Met Jansen AG, als een van de toonaangevende staal leveranciers en verantwoordelijk voor de technische engineering, brengen we nu het beste van twee werelden samen“. Piet Boon, oprichter van Studio Piet Boon.

De collectie wordt in samenwerking gebouwd met drie gespecialiseerde Jansen AG metaalbouwers in Nederland en België: JM van Delft (Drunen), Stieva (Aalsmeer) en Lootens (Deinze, België).

Samen met hun vakmanschap wordt het ontwerp van Piet Boon by Jansen een statement voor elk huis, hotel of kantoor.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details