Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Tachup denkt mee en ontzorgt. Beeld laten spreken

Tachup denkt mee en ontzorgt. Beeld laten spreken

Om tot het mooiste resultaat te komen begeleidt Tachup het proces van idee tot montage.

Sinds 12 jaar realiseert Martin Groenewege met zijn bedrijf Tachup wanddecoraties voor B2B projecten. “Onze producten zijn bijvoorbeeld terug te vinden in restaurants en hotels, maar ook in de bungalows en zwembaden van Landal. Onze kracht is dat wij het totale proces ontzorgen. We proberen de behoefte van de klant te achterhalen en denken hierin kritisch mee. Over het juiste beeld, de geschikte materialen en bouwkundige zaken. We werken vervolgens met andere professionals samen, zoals kunstenaars en fotografen, om tot het beste resultaat te komen.” 

Een eigen foto aanleveren kan natuurlijk ook

Tachup werkt zoveel mogelijk met unieke beelden, die vervolgens door vakmonteurs aangebracht worden op de wand. Als fotobehang, naadloos en tot wel 30 meter breed, of in allerlei vormen van wanddecoratie. Hierbij kan de opdrachtgever kiezen uit de materialen aluminium dibond, populieren hout, textiel, canvas, acrylaat of HPL panelen. Ook op het gebied van akoestische panelen biedt Tachup veel verschillende mogelijkheden.

“Ontzorgen en service zijn erg belangrijk voor ons”, aldus Groenewege. “We denken mee over de mogelijkheden en leveren de hoogste haalbare projectkwaliteit. Ik geloof in inspirerende en duurzame samenwerkingen waaruit verbinding ontstaat met de klant en alle partners. Ook na een geslaagd project blijven wij betrokken.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details