Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Techniek in beweging
MACO A-TS deur met motor.

Techniek in beweging

“Vanuit ons logistieke centrum in Zelhem leveren wij totaaloplossingen voor woningbouw en utiliteit”, vertelt Edwin van Houten, product-/salesmanager Benelux Businessunit DOOR. “Ons ruime assortiment omvat niet alleen goed geteste en gecertificeerde beslagoplossingen voor houten en kunststof systemen, maar ook bijbehorende dorpels, deurgarnituren, scharnieren en dichtingen. Bovendien is een deurslotenlijn voor aluminium deuren toegevoegd, waarvoor wij eind 2021 ook een gecertificeerd systeem kunnen aanbieden. In 2018 hebben we, ter completering, de firma HAUTAU overgenomen, gespecialiseerd in hefschuifdeuren, parallelschuifdeuren, schuifdeuren met een kierstand en bovenraambeslag.”

Deur met MACO M-TS in gebruikerstest/pilotproject.

De deurenbranche is een interessante markt voor MACO Nederland, waarin nog veel groeimogelijkheden zijn. “De afgelopen vijf jaar hebben wij bijvoorbeeld ons deurslotenpakket PROTECT flink doorontwikkeld”, vertelt Van Houten. “Dit heeft geleid tot een zeer hoogwaardig en compleet PROTECT productassortiment. Populair in dit assortiment is de EXCELLENT-LINE, dat zowel puur mechanische, (half)automatische als vol-motorische deursloten omvat. Een 3-dagschotensysteem garandeert een goede sluitkracht, lichte bediening en uitstekende wind- en waterdichtheid.” 

Het vol-motorische M-TS deurslot is de nieuwste telg in deze productfamilie en is vanaf het tweede kwartaal van 2021 verkrijgbaar. 

“Dit deurslot is zeer stabiel, snel en stil en compatibel met ons openDoor assortiment, met vingerscanners, codetableaus en paslezers, evenals andere smart home/smart entry toegangscontrolesystemen. Bovendien kunnen externe gateways of sensoren worden toegevoegd, zoals Somfy Tahoma.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details