Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Tullingh & Partners

Tullingh & Partners

Tullingh & Partners is de bouwspecialist OP-deck®, staalplaat betonvloeren en dak- en gevelbouw. Wij verzorgen het engineeren, leveren, uitvoeren en managen van bouw gerelateerde projecten. In samenwerking met onze bouwpartners zorgen wij ervoor dat elk project tot een succes wordt gebracht. Bent u geïnteresseerd wat Tullingh & Partners voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op.

Specialisme:

Staalplaatbetonvloeren

Staalplaat betonvloeren worden steeds vaker toegepast naast de traditionele vloersystemen. In vergelijking tot traditionele vloersystemen hebben staalplaat betonvloeren minder beton nodig en daarmee grote gewichtsbesparingen bij vergelijkbare overspanningen en belastingen. De trapezium geprofileerde staalplaat vormt hierbij de verloren bekisting en deels buigwapening. Door extra wapening toe te passen kan een vrijdragende vloer met hoge brandwerendheid gerealiseerd worden. Er is een ruim aanbod qua profilering, profielhoogte en staalplaat dikte. De keuze van het type staalplaat hangt af van het constructief ontwerp en uitvoering. Grotere overspanningen en hogere op te nemen belastingen hebben immers een ander doorsnede dan bij kleine overspanningen of minder op te nemen belastingen.

OP-deck®

OP-deck® is een gepatenteerd geïsoleerd bekistingsysteem voor een betonnen T-ribbevloer, bestaande uit stalen sandwichpanelen en EPS profielblokken. Op basis van de specifieke uitgangspunten van een project wordt een vrij opgelegde T-ribbenvloer van gewapend beton ontworpen. Specifieke uitgangspunten zoals; functie, belastingen, brandwerendheid, massa en isolatie eisen. De EPS profielblokken vormen de uiteindelijke mal ten behoeve van de ontworpen T-ribbe. Tijdens de bouwfase fungeert het sandwichpaneel als “stortbekisting” tijdens het storten. Na het uitharden van het beton verliest deze ‘verloren’ bekisting iedere constructief dragende functie. Uitsluitend de brandwerende, thermisch isolerende en esthetische functies zijn dan actief. Nadat de traditionele wapening is aangebracht en het beton is gestort, ontstaat er een vloer met een totale dikte van amper 30 cm. met een eigen gewicht van circa 250 kg/m2.
Dit duurzame vloersysteem heeft als enige een hoge thermische isolatiewaarde vanaf Rc 6 m2.K/W en is het tevens 90 minuten brandwerend! De witte onderzijde die tevens als plafond dient, heeft een mooie witte afwerking.

OP-deck® is uitermate geschikt voor:
– Parkeerdaken
– Tuindaken
– Geïsoleerde vloeren

naamloos-2-kopieren

Dak- en gevel

Metalen gevels en daken zijn steeds populairder in gebruik. Niet alleen in de industriële bouw maar ook in de utiliteitsbouw. Tullingh & Partners is bekend met de meeste systemen, dat geldt zowel voor de bekende binnendoos constructie gevuld met minerale wol en voorzien van een geprofileerde buitenplaat. Als ook de populaire sandwichpanelen met een schuim- of steenwolvulling welke zowel op gevels als daken worden gebruikt vanwege hun veelzijdigheid. Ook enkelvoudige beplating is ons niet onbekend zoals de stalen dakplaten en damwandplaten welke in vele profileringen, kleuren en coatings verkrijgbaar zijn.
Wilt u echt iets exclusiefs, dan zijn aluminium cassettes echt een aanrader. Hiermee creëert u een chique uitstraling en meerwaarde op uw pand. Tullingh & Partners werkt nauw samen met diverse leveranciers en producenten en blijft zo op de hoogte van de laatste innovaties.

naamloos-3-kopieren

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details