Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Unieke intercom is zowel functioneel als mooi
De 2N® IP Style heeft de beste camera op de intercommarkt.

Unieke intercom is zowel functioneel als mooi

Drie lezers gecombineerd in één apparaat

2N TELEKOMUNIKACE blijft voorop lopen in de evolutie van toegangstechnologie. Fabriccio Giambusso, Pre-Sales Manager Benelux bij 2N: “Naast onze triple combo in de 2N® IP Verso 2.0 (smartphone, RFID, pincode), bieden we ongeëvenaarde mogelijkheden. Zoals de keuze uit 16 verschillende modules, om aan alle specifieke behoeften te voldoen.”

De combinatie van deurintercom en toegangscontrole is cruciaal in elk modern gebouw. Fabriccio: “Traditionele sloten en sleutels zijn niet langer voldoende in onze digitale wereld. We bevinden ons nu in het tijdperk van toegangscontrole 3.0, waarin smartphones, QR-codes en meer steeds belangrijker worden. 2N maakt gebruik van IP-technologie om al deze mogelijkheden te combineren in één geavanceerd systeem, of dankzij de integratie met systemen van derden.”

2N® IP Verso kan een RFID-lezer, Bluetooth en een toetsenbord combineren.

Ontwikkelaar van eerste IP-intercom blijft innoveren

2N is wereldwijd marktleider op het gebied van IP-intercoms. Het bedrijf staat bekend als een pionier in de sector, met baanbrekende innovaties zoals de eerste IP-intercom in 2008. Het hoofdkantoor bevindt zich in Praag, Tsjechië, maar het bedrijf is actief in de hele wereld, waaronder Nederland. In 2016 werd 2N onderdeel van de Axis Group, de nummer één op het gebied van IP-camera’s. “Onze R&D-afdelingen werken nu samen om nog meer geavanceerde intercomoplossingen te ontwikkelen.”

2N® IP Verso.

Fabriccio is speciaal aangetrokken om mee te denken met architecten en consultants. “Met hen brainstorm ik over de eisen van hun opdrachtgevers. Ik breng een vraagstuk terug naar de essentie en denk mee over budgetten. Daarnaast kan ik hen ondersteunen met tenderteksten en ramingen. Voor architecten is het volgens mij van belang dat onze systemen niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en flexibel. Onze producten kunnen worden aangepast aan projecten van elke omvang.”

Meer flexibiliteit 

De 2N® IP Verso is bijzonder vanwege zijn variabiliteit. “Hierin zijn we uniek, deze intercom is dan ook ons best verkochte product. Het is mogelijk om voor de drievoudige combomodule te kiezen, die RFID-lezer, Bluetooth en een toetsenbord combineert. Met 16 verschillende modules kan een apparaat op maat gemaakt worden, met meer dan 170 mogelijke combinaties.” 

De 2N® IP Style. (Beeld: stock.adobe.com)

Onlangs werd de tweede generatie van het product, de 2N® IP Verso 2.0, gelanceerd. Dit model wordt aangedreven door de nieuwe Axis ARPEC-7-processor, die een betere cameraresolutie mogelijk maakt en een hogere videoresolutie biedt voor functies zoals groothoek, full HD-video of QR-codelezing.

Fabriccio Giambusso.

Voor wie op zoek is naar een high-end intercom, voor luxe woonprojecten en kantoorgebouwen, is er de bekroonde 2N® IP Style. “Deze knoploze intercom combineert 30 jaar R&D in één product, en dat is te zien! De IP Style beschikt over een 10-inch touchscreen, ongekend voor een intercom, heeft verborgen luidsprekers en de beste camera op de intercommarkt, samen met Bluetooth/RFID-lezer.”

Welke intercom de klant ook kiest, de systemen kunnen op afstand worden beheerd. “Dit is mogelijk dankzij onze cloudoplossingen. Met My2N, kunnen meerdere systemen 24/7 worden beheerd. De beveiliging van onze systemen nemen wij erg serieus. Als pionier in de markt investeren we elk jaar 14% van onze omzet in R&D. We ontwikkelen nog steeds nieuwe versies van ons besturingssysteem dat zijn gebruikers meerdere beveiligingslagen biedt, om kwetsbaarheden tot een minimum te beperken.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details