Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
V-ZUG @ Salone del Mobile.Milano 2023: een viering van en voor de meerwaardezoeker

V-ZUG @ Salone del Mobile.Milano 2023: een viering van en voor de meerwaardezoeker

Als pionier in het creëren van hoogwaardige en subliem vormgegeven keukentoestellen, gaat het Zwitserse V-ZUG continu op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren en te inspireren. Daarom bouwen ze hun aanwezigheid op de designbeurs Salone del Mobile.Milano dit jaar volledig op rond hun verbindende rol tussen diverse disciplines. Ter inspiratie en om ieders visuele honger te stillen, kan je bij V-ZUG op maar liefst vier locaties proeven van kunst en design. De Italiaanse designer en gelegenheidscurator Elisa Ossino staat in voor het conceptuele luik, terwijl Dominik Hartmann en Joe Schoefield hosts van dienst zijn voor de VIP-events. Met een sterke focus op innovatie en circulariteit zorgt V-ZUG zo voor een boeiend en uitdagend spel tussen architecten, ontwerpers, chefs en artiesten.

CombiSteamer V6000 45L Grand Autodoor met platinum spiegelglas, hoogte 45cm, breedte 90cm.

Honger naar kwaliteit

Op verzoek van V-ZUG verwelkomt Elisa Ossino samen met medecurator Josephine Akvama Hoffmeyer gasten in hun H+O Apartment Gallery voor ‘A taste of V-ZUG’. In dit zorgvuldig samengestelde interieur trakteren chefs van de V-ZUG Gourmet Academy de bezoekers op een culinaire beleving die de zintuigen prikkelt. Bovendien is V-ZUG Muuto’s partner voor de ontbijtsessies die er op dinsdag, woensdag en donderdag plaatsvinden.

Van dinsdag t.e.m. vrijdag voorziet V-ZUG ook tijdens de lunch haar gasten van culinaire hoogstandjes in het iconische Clotilde Brera. Nadien kan opnieuw naar het H+O Apartment Gallery getrokken worden voor meer lekkers van de V-ZUG Gourmet Academy. ’s Avonds kan je de dag tenslotte afsluiten in het Museo Poldi Pezzoli, waar de ‘V-ZUG x Monocle Talks’plaatsvinden. Een avond die gevuld wordt met boeiende conversaties over hoe intelligent design en circulaire oplossingen ons het leven in de toekomst makkelijker kunnen maken. Deze dialogen worden steeds aangevuld met een aperitief en walkingdinner in het Salone dell’Affresco en de orangerie van het museum.

Links: CombiSteamer V6000 45M PowerSteam met zwart spiegelglas, hoogte 45cm. Rechts: CombiCookTop V4000, met geïntegreerde kookveldafzuiging, ZoneFlex, vlak ingewerkt.

Oog voor schoonheid

Als voorproever op de V-ZUG Studio die deze zomer in Milaan opent, zetten de Zwitsers tijdens de beurs de deuren van de nieuwe showroomlocatie al even open. Met FLUXUS laat V-ZUG Elisa Ossino en Stefano Roveda de casco-studio overnemen voor een prikkelende tentoonstelling die de grens tussen kunst en design opzoekt. Aan de hand van een artistieke installatie met stoom, water en licht wordt de bezoeker geïmponeerd door een circulair belevingskunstwerk gebouwd op V-ZUG’s bedrijfswaarden.

Met dit verrassende en bijzondere programma onderstreept V-ZUG haar rol als katalysator voor cross cultural samenwerkingen tussen verschillende pioniers in design, kunst, cultuur en gastronomie.

Links: Combair V6000 45 met platinum spiegelglas, hoogte 45cm. Midden: CoffeeCenter V6000 45 met platinum spiegelglas, hoogte 45cm. Rechts: Steamer V4000 45 met regenereerfunctie met platinum spiegelglas, hoogte 45cm.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details