Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Ventilatie en verlichting in één elegante plafondspot
De Airspots zijn geschikt voor elk interieur en kunnen zowel particulier als projectmatig worden toegepast.

Ventilatie en verlichting in één elegante plafondspot

Voor de toe- en afvoer van lucht worden vaak plafondventielen toegepast, die in combinatie met bijvoorbeeld LED-spots voor een onrustig beeld kunnen zorgen. De Airspot gaat hiermee de strijd aan door luchtverversing en verlichtingsarmaturen in één elegante combinatie te integreren.

“Met Airspot hebben we de standaard ventilatieventielen letterlijk in een nieuw jasje gestoken”, vertelt Cornel van den Thillart, directeur-eigenaar van de gelijknamige firma. “De Airspot kan in zowel nieuwbouw- als bestaande woningen worden toegepast en combineert met alle kanaalvarianten. Zowel de AR111 als de kleinere AR70 spots zijn trimless; de rand is onzichtbaar.” 

Met Airspot zijn de standaard ventilatieventielen letterlijk in een nieuw jasje gestoken.

De Airspots worden geleverd in RVS en zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren, vertelt hij. “Bovendien hebben architecten en eindgebruikers keuze uit een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking. Qua uitstraling bieden de Airspots dan ook veel variatie: van klassiek, exclusief en landelijk tot strak en modern. Daardoor zijn ze geschikt voor elk interieur en kunnen ze zowel particulier als projectmatig worden toegepast.”

Bij de montage van de Airspot wordt het lichtontwerp van de architect gevolgd, benadrukt Van den Thillart. “Hierdoor wordt op meerdere plekken en sneller de lucht ververst, met een hogere binnenluchtkwaliteit en comfort als resultaat.” De Airspot wordt geproduceerd in Nederland. “Naast de AR111 en AR70 standaardmodellen zijn ook maatwerkspots mogelijk. In aanvulling op ventilatie en verlichting kan bijvoorbeeld aspiratiedetectie geïntegreerd worden.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details