Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Verbeterd rendement voor dezelfde prijs
Led4Lighting specialiseert zich in industriële high runners.

Verbeterd rendement voor dezelfde prijs

Eén leverancier voor industriële en -evenementenverlichting

“Het is belangrijk om te laten zien wie je bent en hoe jij als bedrijf het verschil maakt, want er gebeurt van alles in de wereld van verlichting”, zegt Kevin Plessers, directeur van LD-tech over zijn deelname aan vakbeurs Future Lighting. “Wij leveren met ons merk Led4lighting verlichting voor industriële toepassingen en onderscheiden ons op het gebied van kwaliteit en service.”

Het HWD624K160 armatuur is voorzien van doorvoerbedrading.

“Na zes jaar bij Led4Lighting te hebben gewerkt, nam ik de leiding in 2021 over”, legt Kevin uit. “We specialiseren ons in industriële high runners, die we in grotere volumes op voorraad houden. Om vlot te kunnen blijven leveren hebben we dit jaar ons grotere, eigen magazijn in gebruik genomen. Hier past een heel aantal zeecontainers in. Voor ons staat centraal dat we een correcte kwaliteit willen leveren, voor de juiste prijs. We zijn een compacte onderneming, dus de lijnen zijn kort en onze klanten kunnen altijd rechtstreeks met ons communiceren. De vakhandel kan ook beroep doen op onze extra diensten, zoals het verzorgen van lichtberekeningen.”

Nieuw TL armatuur met 10.000 lumen

Om de kwaliteit te garanderen heeft LD-tech nauwe banden met zijn fabrikant. “We kennen de producent goed. Deze jonge ondernemer garandeert CE en ISO normen en staat altijd klaar om ons te ondersteunen. Daardoor kunnen wij onze klanten snel beleveren en in het juiste tempo groeien.” 

Kevin houdt de wereld van verlichting in de gaten, om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. “We kunnen snel schakelen. Zo ben ik er heel trots op dat nu we naar 10.000 lumen kunnen met ons spatwaterdichte armatuur. Onze eerste HWD armatuur met 10.000 lumen en 62 watt heeft een rendement van 160 lumen per watt. Op dit armatuur geven wij, net als op al onze producten, vijf jaar garantie. Het armatuur is voorzien van doorvoerbedrading, zodat de installatie nog makkelijker is.” 

Nieuw merk Motionz

Op Future Lighting lanceert LD-tech een nieuw merk, dat naast Led4Lighting actief zal zijn. Kevin: “Ik ben al heel lang actief als DJ en raakte aan de praat met een fabriek dat evenementenverlichting maakt. Door deze nieuwe relatie kunnen wij in september het merk Motionz lanceren, dat evenementenverlichting gaat leveren. Natuurlijk met de goede kwaliteit en eerlijke prijs die men van ons gewend is. Dit merk gaan wij zelf verdelen aan verhuurfirma’s, danscafés en de mobiele Dj’s.” 

Op Future Lighting is dus zowel de industriële verlichting van Led4Lighting als de evenementenverlichting van Motionz te zien. “We maken er een gezellig Belgisch onderonsje van, met muziek en een biertje.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details