Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Producten

‘Verschuiven met duim en twee vingers de hoek om’

A009 Hendrson 002 Toepassing buiten kopiëren

10 juni 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

“Met Traverse zijn houten of metalen panelen tot 150 kilogram moeiteloos te verschuiven”, aldus René van den Biggelaar van PC Henderson Nederland.

Henderson is een producent van schuif- en vouwdeurbeslagen en exporteert wereldwijd naar 70 verschillende landen. Van den Biggelaar: “Wij fabriceren het beslag en toebehoren om deuren te laten vouwen en schuiven: van een keukenkastdeur tot schuifwanden in vliegtuighangars. Dat kan handmatig of elektrisch. Toegangsdeuren in verzorgings- en ziekenhuizen, maar ook paardenboxen en boerenschuren maken gebruik van ons beslag.”

Traverse

“Het beslag maakt het mogelijk om deuren en panelen op diverse manieren te verplaatsen: recht of om de hoek schuivend en in een parkeeropstelling. Het is een kleiner en compacte rail geschikt voor lichte deuren en panelen tot 150 kg. Denk aan een scheidingswand in een restaurant waar overdag een afgescheiden vergaderruimte nodig is. Als het restaurant ‘s avonds open is, dan staan de panelen netjes weer geparkeerd. Niemand heeft er last van. Laatst hebben we een heel huis voorzien van zonweringen met dit beslag. Je kunt het zo gek niet bedenken, de mogelijkheden zijn divers en steeds geldt; verschuiven met duim en met twee vingers de hoek om. Makkelijk toch?”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details