Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Vertrek Henk Bassie als Managing Director Kingspan Insulation. Benoeming David Macdonald als opvolger

Vertrek Henk Bassie als Managing Director Kingspan Insulation. Benoeming David Macdonald als opvolger

Henk Bassie, Managing Director van Kingspan Insulation Continental Europe, heeft aangekondigd een nieuwe positie bij Kingspan Insulation te hebben geaccepteerd. Per 1 april zal Henk de positie van Managing Director vervullen voor Kingspan Insulation in de regio Africa, Middle East, Asian-Pacific.

Henk heeft ruim 6 jaar de positie van Managing Director in Continentaal Europa met plezier vervuld en kijkt hier trots op terug. “Het was een unieke ervaring, die mij elke dag weer heeft geïnspireerd. Samen met alle medewerkers hebben we vele mijlpalen bereikt. Ik ben trots op de stappen die we hebben gezet die hebben geleid tot groei en waar we nu staan als organisatie. Naast de grote stappen aan de zakelijke kant, hebben we bewezen één van de pioniers te zijn in het vertalen van Kingspan`s Planet Passionate initiatieven. Ik kijk er naar uit wat de toekomst voor Kingspan Insulation brengt”

Opvolger David Macdonald

De opvolger van Henk Bassie is David Macdonald, hij start als Managing Director bij Kingspan Insulation Continental Europe per 1 april.  David is geen onbekende binnen Kingspan en de bouwbranche, hij heeft jarenlange ervaring bij Kingspan in verschillende functies. Hij zal naast zijn rol als Managing Director bij Kingspan Insulation Continental Europe verantwoordelijk blijven voor de Kingspan Unidek bouwactiviteiten en niet-bouwproducten.

David Macdonald: “Ik kijk er naar uit om de groei van Kingspan Insulation voort te zetten als opvolger van Henk. Kingspan Insulation heeft mooie tijden voor de boeg met veel mogelijkheden en uitdagingen en ik kan niet wachten om in deze nieuwe rol aan de slag te gaan.”

Kingspan Insulation

Kingspan Insulation is marktleider op het gebied van isolatie en voorziet de bouwsector van  hoogwaardige hardschuim isolatie. Met een focus op innovatie, duurzaamheid, veiligheid en meer ruimte voor design en inspiratie draagt Kingspan Insulation bij aan het bouwen van de huizen en kantoorgebouwen van de toekomst. Met het 10 jarige wereldwijde duurzaamheidsprogramma Planet Passionate stelt Kingspan zichzelf uitdagende doelstellingen op het gebied van energie, koolstof, circulariteit en water. Meer over Kingspan Insulation: www.kingspaninsulation.be/nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details