Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Voor elk professioneel outdoorproject een verlichtingsoplossing
Segment City Highlight. Een kantoortuin verlicht met design bolder armaturen.

Voor elk professioneel outdoorproject een verlichtingsoplossing

Van basisproducten tot designarmaturen

“Ik hoop dat bezoekers van Future Lighting ontdekken dat wij een bevlogen bedrijf zijn, dat kan leveren wat zij vragen en dat wil meedenken met hun behoeften”, zegt Frank Franken, directeur van Franssen Verlichting.

Dit jaar is Franssen Verlichting voor de tweede maal aanwezig op de verlichtingsbeurs in Gorinchem. “Het fijne van dit evenement is dat het echt gericht is op de professional. Dat was tijdens de vorige editie ook te merken aan het deelnemersveld. Alle standhouders waren gericht op service en kwaliteit. Dit trekt het juiste publiek.” Als allround leverancier van verlichting in de tuin- en utiliteitssector voelt het bedrijf zich hier op zijn plek. 

Segmenten City Highlight en Franssen C-lect. Bolder armaturen voor het pad, gecombineerd met hoge masten voor terreinverlichting.

“Wij staan, naast het leveren van armaturen in het midden tot hoog segment, bekend om het adviseren van de klant. Dit loopt uiteen van het verlichten van een parkeerplaats of bedrijfstuin tot aan het samen oppakken van uitdagende projecten. Daarnaast kunnen wij lichtcalculaties uitvoeren en een lichtplan samenstellen.” 

Dankzij meer dan veertig jaar ervaring kan Franssen verlichting volgens Frank bijna elk gewenst lichtbeeld kan creëren. “Wij leveren hierbij zeker geen dertien-in-een-dozijn producten. Natuurlijk hebben we ook basisproducten die standaard en functioneel zijn, maar we leveren ook het product dat zich onderscheidt. Deze armaturen combineren de gewenste lichtopbrengst met mooi design.”

De TP-lamp uit het Franssen C-lect segment, voor sfeer verlichting op terras.

Snel leverbaar en installatiegemak

Het assortiment van Franssen verlichting bestaat uit een verzameling van kwalitatieve Europese merken. “Onze Finmotion lijn is uitermate geschikt voor de prijsbewuste koper, die zoekt naar de voordeligste prijs-/kwaliteitsverhouding. City Highlight is de professionele lijn, die kwalitatief van uitermate hoog niveau is. Een voorbeeld is de TP lamp, die vorig jaar op de markt kwam. Daartussenin bevindt zich een mooi breed pakket aan armaturen in het luxere segment, onder de naam Franssen C-lect. Omdat we veel op voorraad houden kunnen we erg snel leveren en anders kunnen onze Europese fabrikanten de voorraad vlot aanvullen. Een ander voordeel voor onze klanten is het feit dat onze armaturen zich snel en eenvoudig aan laten sluiten. Dit waarderen zij zeer, want tijd is geld!”

Segment City Highlight. Bolder armatuur in privaat-publiekelijk omgeving.

Marktontwikkelingen zijn interessant, maar Frank wil zich niet te veel door snelle trends laten leiden. “Hier ben ik heel nuchter in. Ik kijk liever naar het grotere geheel. Zo werken we samen met onze fabrikanten aan de verbetering van ledtechnieken. Ook denken we mee over de zaken die onze opdrachtgevers belangrijk vinden. Lichtvervuiling is bijvoorbeeld een belangrijk thema. Steeds meer (natuur)organisaties willen dat bedrijven dit zoveel mogelijk beperken. Wij adviseren over de keuze voor de juiste, diervriendelijke, armaturen. Zo is van belang dat het licht alleen naar onder schijnt. Deze factoren waren onder andere van belang bij de verlichting van crematorium Buitenplaats Zevenhutten.”

Segment City Highlight. Functionaliteit en design gecombineerd bij de verlichting van een kantoortuin en een parkeerplaats.

Zien wat Franssen Verlichting allemaal te bieden heeft? Bezoek het bedrijf op Future Lighting en ontvang hier ook de nieuwe catalogus!    

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details