Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Voor elke situatie de passende lift

Voor elke situatie de passende lift

Wel een lift, maar niet gebonden zijn aan zware bouwkundige aanpassingen? Hierin is Kroon Liften gespecialiseerd. Het bedrijf levert, plaatst en onderhoudt liften onder de Machinerichtlijn 2006/42/EG, met alle voordelen die hierbij horen. 

Directeur Niek Becks legt uit: “Traditionele liftpartijen leveren liften die vanwege de regelgeving aan zware eisen gebonden zijn, zowel lifttechnisch als bouwkundig. Wij leveren machines die volgens de machinerichtlijn gecertificeerd zijn, waardoor de lift en de eventuele bouwkundige werkzaamheden interessanter en meer kostenbesparend zijn.”

Door de minder lange remweg is er geen uitloop in de put en dakopbouw nodig en neemt de installatie weinig ruimte in beslag. Dit zijn volgens Niek niet de enige voordelen: “Deze liften zijn eenvoudiger in te bouwen en hebben uitsluitend onderhoud nodig maar geen verplichte keuring.”

Onze kennis, uw voordeel

“Wij zijn techneuten en denken dat dit echt belangrijk is om dit werk goed te doen. Voor een technisch product is een technische achtergrond nodig. Als wij aan tafel komen weten we waar we over praten. We geven gedegen advies, passend bij iedere situatie.”

Kroon Liften werkt met verschillende leveranciers. Het bedrijf heeft daardoor een ruim assortiment personenliften, goederenliften en mindervalidenliften. “Elke situatie en elke wens is anders, we willen onze klanten echt een passende lift bieden.” 

Door zich te specialiseren in liften onder de Machinerichtlijn heeft Kroon Liften voor zichzelf een markt gecreëerd. “Hierdoor zitten wij de traditionele liftbedrijven niet in het vaarwater.”

Goedkoper dan verbouwen

Het streven is om voor iedere situatie een passende oplossing te creëren. Zo zijn er voor het plaatsen van een lift in een huis veel oplossingen. Maakt de opdrachtgever een bouwkundige schacht of levert Kroon Liften die mee? Het is allemaal mogelijk: De BasicLine platformliften zijn liften waar de gehele schacht als sandwichpaneel wordt mee geleverd. Dit kan in ieder gewenste Ral-kleur. De kleinste van deze liften neemt minder dan één vierkante meter ruimte in beslag. De nagenoeg muisstille HighLine en energiezuinige GreenLine cabineliften zijn voorzien van automatische schuifdeuren en een automatische bediening. 

Niek legt uit dat een lift vaak een goedkopere oplossing is dan verbouwen: “Op hogere leeftijd kiezen mensen er vaak voor om de badkamer en slaapkamer naar beneden te verplaatsen. Dit geeft veel overlast en is kostbaar. Een lift is een veel goedkopere oplossing en alle kuubs in het gebouw zijn weer toegankelijk. Hierover denken wij graag mee!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details