Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
‘Voorschrijvers zijn met onze isolatiefolie verzekerd van een hoge kwaliteit’
Technisch directeur Cees Voogt en commercieel directeur Jolanda Rap.

‘Voorschrijvers zijn met onze isolatiefolie verzekerd van een hoge kwaliteit’

Onder lei, dakpannen of rieten kappen, op zolder of onder de vloer, dampdicht of ademend: de duurzame, innovatieve, reflecterende en uiterst dunne SuperFOIL isolatiefolie kent eindeloos veel toepassingen om uw renovatie- of nieuwbouwprojecten optimaal te isoleren. De producten onderscheiden zich door een uitgebreide certificering, een robuuste en betrouwbare kwaliteit en een hoge isolatiewaarde ten opzichte van andere reflecterende multifolies.

VoRa Trading is exclusief distributeur van SuperFOIL in Nederland. 

“Voorschrijvers zijn met onze isolatiefolie verzekerd van een hoge kwaliteit”, vertellen technisch directeur Cees Voogt en commercieel directeur Jolanda Rap. “Alle producten zijn volgens Nederlandse maatstaven getest, volgens de bekende Rd- en Rc-waarden. De folies zijn zowel dampdicht als damp-open leverbaar, waardoor altijd een passende oplossing geboden kan worden, zonder risico op condensproblemen. De dampdichte SF40 en SF60 en dampopen SF40BB isolatiefolies komen in aanmerking voor de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).”

SuperFOIL is 30 tot 40% slanker dan een paneel met minerale wol. Zeker bij toepassing in grootschalige woningbouwprojecten resulteert dit in flinke oppervlaktewinst. Bovendien zorgt de folie voor een besparing op overige bouwmaterialen. Het verschil ten opzichte van andere multifolies? 

“Dat is de bewapening. SuperFOIL beschikt over een robuuste en zeer fijne bewapening, waarmee de dampdichtheid gegarandeerd is. Ook wanneer er beschadigingen optreden tijdens de verwerking. De folie is ongevoelig voor vocht en/of ongedierte.”

SuperFOIL is gemaakt van 40% gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar. Daarnaast levert de slanke constructie winst op in transport en opslag. “Voor het vervoer van 360 m² SuperFOIL volstaat een pallet. De compactheid biedt bovendien voordeel op de bouwplaats. Zeker in binnenstedelijke projecten, waar SuperFOIL aanzienlijk minder ruimte in beslag neemt.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details