Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Waarom doet Print Acoustics mee aan Architect@work in Amsterdam ?

Waarom doet Print Acoustics mee aan Architect@work in Amsterdam ?

We willen architecten en designers kennis laten maken met onze akoestische maatwerk oplossingen. Naast het ontwikkelen van nieuwe akoestische oplossingen en deze te testen in een onafhankelijk labo, denken we ook mee in de technische toepassingen van onze producten. Deze manier van oplossingsgericht meedenken wordt erg gewaardeerd.

Amsterdam heeft een zeer grote aantrekkingskracht als wereldstad. Aangezien we onze panelen wereldwijd leveren is Architect@work Amsterdam dan ook het ideale platform om onze nieuwigheden en oplossingen te presenteren.

Hoe waren de ervaringen tijdens de voorbije edities van Architect@work?

Bijna alle beurzen draaien weer op volle kracht zoals voor de epidemie, dus architecten en designers kunnen weer kiezen. Architect@work bewijst keer op keer dat ze net iets anders zijn. Door enkel nieuwe innovaties toe te laten weten ze een groot kwalitatief publiek aan te trekken. De afgelopen beurzen hebben ons projecten op korte en lange termijn opgeleverd.

Met welke nieuwe producten nemen jullie deel in Amsterdam?

Ls m latten massief in oak, hevea en pine verlijmd op een zwarte 12 mm PET plaat. Deze panelen kunnen we ook buigzaam maken, om kolommen of gebogen wanden te maken. Ook laten we zien hoe je een deur integreert in een wandsysteem.

Deze Ls m plaat:

  1. Heeft een robuuste uitstaling waarbij de massief houten latten volledig zichtbaar zijn en afgewerkt worden met een transparante vernis of kleurolie.
    De latten worden industrieel verlijmd waardoor de kwaliteit van deze panelen gewaarborgd zijn en het product gemakkelijk op maat te maken is.
  2. Is getest in een onafhankelijk labo, dus zekerheid van absorptie.
  3. 3030x637x30 mm eenvoudig te monteren is (verlijming- zwarte schroeven of haaklatten).
  4. is gevoegkantrecht met een halve lat die de aansluitende naad tussen twee platen overlapt.

Wat zijn de verwachtingen over de vakbeurs?

Wij hopen de architecten en designers te enthousiasmeren met onze esthetische en performante akoestische producten, waarmee ze onbeperkt creatief aan de slag kunnen gaan.

We verwachten naast de nationale ook internationale architecten en designers die met ons kennis willen maken en willen daarnaast de band met onze bestaande relaties versterken. Uiteindelijk is het eindresultaat het belangrijkste waarbij de architect en opdrachtgever de beleving van het gebouw ervaren waarvoor het ontworpen is en het een plek wordt waar je graag wilt zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details