Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Workspace Design Show: onthulling van inspirerende werkplekconcepten en het verbinden van professionals in Amsterdam

Workspace Design Show: onthulling van inspirerende werkplekconcepten en het verbinden van professionals in Amsterdam

De langverwachte Workspace Design Show vindt plaats van 11-12 oktober 2023 in de RAI in Amsterdam. Dit eersteklas evenement biedt een fantastische kans voor professionals om de nieuwste trends, innovaties en ideeën op het gebied van werkruimte-interieurs te ontdekken. Met naar verwachting meer dan 2.500 werkplekprofessionals is dit een evenement dat u niet wilt missen.

Workspace Design Show biedt de kans om relaties te creëren en huidige en toekomstige werkplekinterieurprojecten te bespreken. Door aanwezig te zijn, krijgt u de kans om nieuwe producten en oplossingen te ontdekken van toonaangevende merken zoals Vitra, Ahrend, Sedus, Vepa, Interface, Mikomax / Hushoffice, Interstuhl, Kettal. Bovendien kunt u van meer dan 90 sprekers leren over best practices op het gebied van werkruimteontwerp en in contact komen met gelijkgestemde personen die uw passie voor het creëren van uitzonderlijke werkruimten delen.

Een van de hoogtepunten van het evenement zijn de Workspace Design Talks, met tot nadenken stemmende discussies en panelsessies met gerenommeerde experts uit de industrie. Sprekers van gerenommeerde organisaties zoals MVRDV, UNStudio, Fokkema & Partners, Powerhouse Company, MVSA Architects, AECOM, Arup, HofmanDujardin, Hollandse Nieuwe, CBRE, Cushman & Wakefield, D/DOCK en meer zullen hun inzichten en expertise delen.

Het Occupiers Forum is een ander segment dat u niet mag missen, waar paneldiscussies inzichtelijke perspectieven bieden van gebruikers van eindgebruikers bij vooraanstaande bedrijven zoals ING, Philips, EY, Rabobank, Miro, Microsoft, Ericsson, Just Eat, UCB, Booking.com, evenals Turner & Townsend, CBRE, Colliers en Cushman & Wakefield.

In de tentoonstellingsruimte van de Workspace Design Show zullen meer dan 300 innovatieve producten en oplossingen op het gebied van werkplekontwerp te zien zijn. Van ergonomisch meubilair en slimme technologieën tot duurzame materialen en akoestische oplossingen, je vindt er alles wat je nodig hebt om een functionele en inspirerende werkplekervaring te creëren.

Deelnemers krijgen de kans om ideeën uit te wisselen tijdens speciale netwerksessies en het netwerkfeest, gepland voor de eerste dag van de show. Deze exclusieve bijeenkomst biedt een leuke en intieme sfeer waar je je professionele netwerk kunt uitbreiden.

Sluit u aan bij de toonaangevende werkplekprofessionals in de Benelux, waaronder ontwerpers, architecten, gebruikers van eindgebruikers, dealers, ontwikkelaars, consultants, inrichtingsbedrijven en coworking-bedrijven, en maak deel uit van de verandering. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar de officiële Workspace Design Show-website op workspaceshow.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details