Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Zwitserse precisie en vernuft verrassen met ultieme luxe in de dressing
Wie wil er niet ’s ochtends vroeg een écht schoon overhemd aantrekken? De Zwitsers hebben de oplossing!

Zwitserse precisie en vernuft verrassen met ultieme luxe in de dressing

2023: elke dag ‘fris en fruitig’ aan de dag beginnen   

Voor wie elke dag écht wil stralen, ontwikkelde het Zwitserse V-ZUG de RefreshButler, een performant toestel met unieke fotokatalyse-techniek die je meest waardevolle kleding in de kast opfrist en droogt. Het is het enige systeem op de markt dat stoom en licht combineert om geuren, bacteriën en virussen niet zomaar te maskeren, maar effectief te neutraliseren.

De RefreshButler steekt zelf ook goed in het pak.

Maaike Dickx, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij V-Zug is vanzelfsprekend enthousiast: “Zeg maar vaarwel tegen droogkuis en chemicaliën die je mooiste kledingstukken aantasten. De RefreshButler trekt zich discreet terug als inbouwkast of doet stijlvol dienst als losstaand item in de luxe slaapkamer, dressing of hal.”

V-ZUG gaat steevast voor de ultieme kwaliteitservaring en werkte ook voor de RefreshButler een baanbrekende technologie uit. Een innovatie waarmee V-ZUG het verschil maakt. Maaike: “Naast klassieke stoomreiniging doet de RefreshButler aan fotokatalyse, een combinatietechniek van licht en stoom die nare geuren en bacteriën afbreekt met een doeltreffendheid van maar liefst 99,9%. En dat zonder enige toevoeging van chemische stoffen die je kledingstukken aantasten. Het volledige proces verloopt in een gesloten luchtcirculatie-eenheid die de condens netjes afvoert en verzamelt. Een intuïtief bedieningspaneel levert het complete comfort en biedt een gevoel van luxe.”

Schoon is schoon!

Een tweede pluspunt is het knappe voorkomen. De RefreshButler zit dus ook zélf keurig in het pak! “De kenmerkende minimalistische afwerking is een ode aan de Zwitserse zuivere esthetiek, wat mij betreft”, zegt Maaike. “Het is een scherp afgelijnde vormgeving, een subtiel bedieningspaneel met TouchControl en een deur in elegant zwart of inox. Tenzij je voor deze laatste liever dezelfde look van je bestaande kasten laat doorlopen en bijgevolg voor de volledig geïntegreerde uitvoering kiest. En, laat ik niet het mooie extra detail vergeten, dat de exclusiviteit van de Refresh Butler benadrukt: ik heb het over de persoonlijke handtekening binnenin, van de medewerker van V-Zug die de kast handmatig in elkaar heeft gezet.” Binnenin is er natuurlijk ook sprake van strakke vormgeving: een uitrusting van vijf hoogwaardige kleerhangers, een inklapbare kledingstang en een bak voor klein textiel. De ingebouwde warmtepomp maakt de RefreshButler bovendien duurzaam in gebruik. 

Zwitserse precisie verwijdert ongewenste geuren uit de kleding.

De belangrijkste kenmerken nog eens op een rijtje:

  • – Verwijdert ongewenste geuren uit stoffen zonder het gebruik van chemicaliën; 
  • – Verwijdert tot 99,99% van alle bacteriën en kiemen;
  • – Ideaal voor niet-wasbare stoffen zoals maatpakken of blouses van speciale stoffen;
  • – Verkrijgbaar als vrijstaand model of als inbouw in kast;
  • – Energiezuinig dankzij de geïntegreerde warmtepomp.

Maaike tot slot: “Ingetogen luxe, technische hoogstandjes en exclusiviteit zijn het credo. Het eindresultaat? De gebruikers van deze prachtige inbouwkast kunnen vanaf nu elke dag écht fris en fruitig van start!”    

V-ZUG is het leidinggevende merk van high-end huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. In 1913 ontstond V-ZUG in Zug en meer dan 100 jaar later produceren ze er als enige onderneming in de sector nog steeds hun toestellen. V-ZUG is een familiebedrijf dat uitblinkt in innovatie, design, duurzaamheid en technologie voor huishoudtoestellen in de keuken en in de wasruimte. Als marktleider in Zwitserland brengt het bedrijf haar premium producten ook in het buitenland op de markt. Nog ver buiten de Alpengrenzen wordt de combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie goed ontvangen door architectuur-, design- en kookliefhebbers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details