Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

ALINEL nv

ALINEL – “The accent architect”

ALINEL creëert oplossingen voor gebouwen die verder gaan dan de zuivere toepassingen waarvoor ze gemaakt zijn. De premium Alinel oplossingen creëren een eenheid van vorm zonder verlies van de functionele doelstellingen. 

De unieke verticale symmetrische lijnen leiden tot een stijlvolle en sobere gevelbekleding, van blokpatroon tot vinnen. “ALINEL ontstond vanuit een ongeremde drive om te creëren en een passie voor esthetiek. Ik wou niet zomaar een bouwmateriaal aanbieden, maar een visueel ritme om naar smaak mee te componeren” dixit Jan De Paepe, bezieler en zaakvoerder van ALINEL. “Met ALINEL bieden wij architecten, bouwheren en particulieren de mogelijkheid om elk gebouw te personaliseren.”

Het ALINEL-gamma bestaat uit 5 verschillende standaardtypes. Alle types zijn 100% moduleerbaar, waardoor architecten creatief kunnen spelen met de verschillende gevelprofielen en accenten. Een garagepoort in de gevel verwerken? De brievenbus, deur & carport op elkaar afstemmen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

En dankzij de onzichtbare bevestiging van de gepatenteerde slimme tand-haakverbinding lopen ramen, deuren en poorten naadloos over in het geheel. Het resultaat? Eenheid én eigenheid! “Met Alinel kunnen wij berekenen welke profielen nodig zijn voor een project. Daarna worden de aluminium materialen volledig op maat verwerkt, om dan uiterst snel te monteren dankzij het gepatenteerde haaksysteem” aldus Jan De Paepe.

Bouwen met aluminium gevelbekleding, dat is kiezen voor kwalitatieve materialen met respect voor de natuur. Aluminium is licht, sterk en eindeloos. En volledig recycleerbaar. Een duurzame keuze dus. Bovendien kiest u met Alinel voor een op-en-top Belgische bedrijf met lokale productie.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services BouwmateriaalAluminium dak- en geveltoepassingen Adres Venecolaan 15
9880 Aalter
België
Telefoonnummer 32 (0)9 250.03.06 E-mailadres info@alinel.be Website alinel.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details