Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Aluprof

Aluprof is een van de grotere Europese fabrikanten van architectonische aluminium producten en systemen voor zowel commerciële en individuele constructie industrie. Vennootschappelijk uitgebreide productportfolio omvat ingangen, raamwerk-systemen, raam en gordijn wandsystemen samen met rollen van rolluiken en garagedeuren.

Momenteel beschikken we over een volledig automatische poedercoatingwerkplaats met hoge capaciteit, die uitgerust is met een poederspraykamer van Nordson Company.

Dankzij de moderne plastic spuitkamer van het sandwichtype en het poedertoevoer- en -terugwinsysteem kan de lak efficiënt worden gebruikt en kan er snel van kleur worden veranderd. Omschakeling naar een ander kleur gebeurt in ca. 15 minuten.

Het volledige lakproces is computergestuurd. Dit zorgt voor constante en herhaalbare coatingparameters, met inbegrip van de coatingdikte. De doeltreffende controle van de coatingparameters wordt bevestigd door het Qualicoat certificaat.

Dankzij de modernisering en uitbouw van andere elementen van de coatinglijn zijn we momenteel in staat om 100 000 vierkante meter per maand te verven.

We beschikken over de mogelijkheid om te coaten met allerlei soorten poederlakken uit het volledige RAL- en NCS-kleurenpalet. Bovendien kunnen we ook coaten met special effects zoals fijne of ruwe textuur, metalliceffect of een gevarieerde glans.

Onze uitrusting laat toe om elementen met volgende totale afmetingen te verven:

  • lengte tot 7200 mm;
  • breedte tot 500 mm;
  • hoogte tot 1400 mm;

Dankzij de aanvullende handbediende verflijn zijn we in staat om afhankelijk van de grootte van de bestelling en de deadline voor de uitvoering snel ons aanbod aan de vereisten van de klant aan te passen.

algemene informatie

Services Aluminium dak- en geveltoepassingen Adres Platinawerf 20G
6641 TL Beuningen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)24 6759999 E-mailadres [email protected] Website aluprof-nederland.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details