Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Arturo Flooring

Arturo floors for change

Een vloer is de belangrijke functionele basis van elke ruimte, maar functionaliteit gaat zeker niet alleen over praktische aspecten. Een vloer bepaalt ook de sfeer en het gevoel van de ruimte waarin je woont, werkt of leeft. En dat is exact wat een Arturo vloer aan de ruimte toevoegt.

Arturo biedt een breed scala aan mogelijkheden en creëert vloeren die zich perfect aanpassen aan de functie van de ruimte. Al uw wensen en behoeften worden vertaald in een volledig uniek vloerconcept.

Specialist in kunstharsvloeren en cementgebonden gietvloeren

Arturo biedt de perfecte oplossing voor elke ruimte en staat voor constante vernieuwing. Het merk biedt breed spectrum aan gietvloeren, vloercoatings en troffelvloeren. In het laboratorium wordt dagelijks gewerkt aan nieuwe producten en het doorontwikkeling van producten en systemen. De vloeren van Arturo zijn duurzaam, onderhoudsarm, slijtvast, naadloos, eenvoudig te reinigen en kunnen worden gebruikt in combinatie met vloerverwarmingssystemen. Daarnaast biedt Arturo een ruime keus aan kleuren en diverse producten in verschillende verpakkingseenheden.

floors for change

De wereld draait door en verandert voortdurend. Arturo heeft daar een scherp oog voor en kijkt met een frisse blik naar ontwikkelingen. Door innovaties en vernieuwende productietechnieken maakt Arturo dingen mogelijk die eerder onwaarschijnlijk leken. Duurzaamheid is al lang geen trend meer en is een breed begrip. Om het begrip te realiseren is een juiste balans tussen mens, milieu, product en economie belangrijk. Dit zit in de genen en is onderdeel van wat ze al doen en wat ze gaan doen. Arturo doet dit door het ‘goede’ te bewaren en het ‘groene’ te perfectioneren met de drive om de duurzaamste te worden binnen de kunstharsvloeren. De wereld verandert en Arturo speelt daar een interessante voortrekkersrol in.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Vloerindustrie Adres Bouwstraat 18
7483 PA Haaksbergen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)53 573 73 77 E-mailadres [email protected] Website arturoflooring.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details