Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Becker-Benelux

Uw specialist voor aandrijving

Het ontwikkelen van oplossingen die leven, wonen en werken vereenvoudigen. Dat is het doel waar wij bij Becker naar streven – al sinds 1921.

Met onze aandrijvingen en besturingen voor rolluiken, zonwering en andere toepassingen bieden wij mensen over de hele wereld meer comfort, veiligheid en energiezuinigheid. Er bestaan vandaag al talloze mogelijkheden: van eenvoudige schakelaarbediening tot een automatisch, tijdgestuurd systeem en zelfs integratie van onze aandrijvingen in Smart Home-systemen. U beslist zelf wat voor u de beste oplossing is.

Onze vakhandel ter plaatse geeft hierbij graag advies, zodat naast innovatieve producten ook optimaal advies en een vakkundige montage binnen handbereik zijn.

U zult al snel merken dat uw wensen centraal staan bij de aandrijvingen en besturingen die wij produceren. Bij de ontwikkeling van onze aandrijvingen ligt de focus op de leef- en woonkwaliteit van onze klanten. Waarbij we vanaf het allereerste idee voor een product al de hoogste eisen stellen aan de kwaliteit – voor betrouwbare en duurzame oplossingen “Made in Germany”.

Jürgen Timm
Algemeen Directeur

algemene informatie

Services GroothandelProjectzonweringSmarthomeAandrijvingenAutomatiseringoplossingenBesturingen Adres Watermolen 17
6229 PM Maastricht
Nederland
Telefoonnummer 0433613800 E-mailadres sales@becker-benelux.nl Website becker-benelux.nl btw nummer NL 007271864 B01

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details