Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Beers Bouwproducten BV

Met een keur aan eigen Polyester producten en jarenlange ervaring staan wij garant voor kwaliteit en innovatie. Onze doelstelling luidt: ‘Bouwen met vertrouwen’. Een sterk product, tevredenheid en eerlijk zaken doen, dat is waar Beers Bouwproducten BV ù mee van dienst wil zijn.

Beers Bouwproducten BV heeft zich sinds de oprichting gespecialiseerd in het leveren / produceren van hoogwaardige glasvezelversterkte elementen voor de bouw. Specialisme in onder meer gootsystemen, luifels, boeidelen, schoorsteenomkledingen en dakkapellen, allen opgebouwd uit glasvezelversterkt kunststof, heeft ertoe bijgedragen dat Beers Bouwproducten een vooraanstaande leverancier is op de Nederlandse markt. Vooral op het gebied van vormgeving en besparingen op onderhoud van gebouwen, scoren de producten van Beers Bouwproducten hoog. Daarbij staan de productiefaciliteiten borg voor een constante kwaliteit en snelle leveringen tegen een gunstige prijs.

Bij het toepassen van elementen op moeilijk bereikbare plaatsen in de bouw, is het van het grootste belang dat de kwaliteit hoogwaardig is en het benodigde onderhoud minimaal. Niets kost meer dan repareren of vervangen op moeilijk bereikbare locaties. Kunststof composieten van Beers Bouwproducten BV nemen die zorg weg. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wens kosten te besparen zonder in te boeten op kwaliteit. Voor vrijheid van vormgeving en de zekerheid van een probleemloze toepassing is werken met composieten van Beers Bouwproducten BV een must. Met recht “Bouwen met vertrouwen”.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Bouwproducten Adres Postbus 126
1670 AC Medemblik
Nederland
Telefoonnummer 0227712362 E-mailadres [email protected] Website beersbouwproducten.nl btw nummer NL819928197B01

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details