Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

BestBend

BestBend is uw partner voor het buigen van aluminium profielen. Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis om van uw project een succes te maken! We beschikken over de nodige infrastructuur, knowhow en ervaring. We voeren buigprojecten uit in verschillende sectoren en voor verschillende toepassingen. Als marktleider in buigtechnologie in de Benelux beschikt BestBend over de nodige infrastructuur en jarenlange knowhow om zowat alles te buigen: van profielen met zeer kleine diameters tot profielen met een breedte van 350 mm. We doen dit voor zowel individuele stukken als voor grote projecten. Onze expertise is onze grootste kracht.

■ Heeft u een speciaal project? BestBend gaat alle uitdagingen aan. We kunnen een brede waaier aan technieken toepassen.

■ Als u een idee heeft, helpen we u om het te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring in zeer uiteenlopende markten kunnen we u helpen om ideeën te genereren en u de gepaste oplossingen aan te reiken. We ondersteunen u bij het realiseren van uw project met economisch haalbare technieken. Daarnaast kunnen we u ook las-, frees- en montagediensten aanbieden. Het resultaat: een eindproduct van hoge kwaliteit.

■ Al onze buigactiviteiten worden uitgevoerd binnen de strengste plaats- en vormtoleranties. Zo kunnen we u stukken aanbieden die perfect in elkaar passen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw specifieke projecten te bespreken!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Industriepark 12 – zone B
2220 Heist-op-den-Berg
België
Telefoonnummer +32 15 25 72 88 E-mailadres info@bestbend.com Website bestbend.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details