Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Flexipol Composites BV

Al jaren vervullen composieten een steeds grotere rol in de gebouwde omgeving. Dat is niet zonder reden! Composieten geven meer ontwerpvrijheid dan welk ander materiaal ook. Daarbij komt dat Flexipol alle producten projectmatig, naar uw wens ontwerpt en produceert. Alles is bespreekbaar.

De meest bekende toepassing van composiet zijn de gevelelementen: Vormvrije elementen met een extreem laag gewicht – in elke kleur of uitstraling te vervaardigen. Voorbeelden hiervan zijn: Afsluitdijk Wadden Centrum, Veilige Veste te Leeuwarden en Laboratorium voor infectieziekten te Groningen. Waar traditionele materialen (beton, hout, aluminium) tegen beperkingen aanlopen, biedt composiet mogelijkheden.

In de woningbouw zijn composieten ook niet meer weg te denken. Composiet dakgoten, deurluifels en overstekbekledingen zijn snel te monteren met een eenvoudige achterconstructie. Zo is het mogelijk om dakgoten te voorzien van een doorlopend plafond en lange lengtes strak en naadloos te produceren. De producten zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk (geen schilderwerk).

Heeft u een bijzonder ontwerp in gedachten? Loopt u tegen de beperkingen aan van traditionele materialen? Neem contact op met Flexipol om de mogelijkheden van composiet te bespreken!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Bouwmateriaal Adres Schelphorst 48
1771 SN Wieringerwerf
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)228 359560 E-mailadres [email protected] Website flexipol.nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details