Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

FritsJurgens

Wij zijn innovators
Wij dromen van een wereld vol ideeën. We gaan tot het uiterste om jouw dromen tot leven te laten komen. We zijn gepassioneerd, innovatief en tegelijkertijd blijven we dapper, authentiek en oprecht. Wij geloven dat technologie de wereld kan veranderen en mooi kan maken.

Ons erfgoed
Het verhaal van FritsJurgens begint in de jaren ’30 van de twintigste eeuw wanneer onze naamgever, dhr. Frits Jurgens, verantwoordelijk is voor de grootste haven van Nederland. Hij was een meester in technische perfectie. Zijn filosofie: “Een perfect design is innovatief, functioneel, mooi en bruikbaar.”

Als derde generatie van de nalatenschap van dhr. Frits Jurgens zijn wij trots dat zijn geloof in de tijdloze schoonheid van verborgen perfectie nog steeds de basis vormt voor alles wat we doen. Vanuit deze waarde hebben we gewerkt aan het ontwerpen van ongewone taatsdeuroplossingen van de hoogste kwaliteit, met een passie voor details. Onze systemen zijn verborgen in de deur, bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden en de ultieme deurervaring.

FritsJurgens taatsscharnieren door de tijd
De eerste FritsJurgens-scharnieren lijken in de verte nog op de huidige producten, maar zijn zeker onderhevig geweest aan de evolutie die de tand des tijds meedraagt. Het principe – onzichtbaar verwerkt in de deur – mag dan hetzelfde zijn gebleven, aan de uitvoering is altijd gewerkt. Waar ruimte is voor evolutie, is die evolutie noodzakelijk om het best mogelijke product te blijven garanderen.

De evolutie van ontwerpmogelijkheden
Die passie voor evolutie nemen we mee – die passie hoort in onze toekomstvisie. Een visie waarin architecten, ontwerpers en makers hun eigen evolutie kunnen creëren dankzij het in beweging brengen van iets statisch als een wand of deur. Waarin zij ons onze omgeving vanuit een nieuw perspectief kunnen tonen. Opdat we samen de wereld vormgeven zoals we die voor ogen hebben, samen evolueren. Zoals in het Latijn volvere rond haar as draait, zo draait ook onze evolutie op volle toeren.

FritsJurgens’ basisprincipes
FritsJurgens ontstond dankzij een aantal basisprincipes die door de jaren heen onveranderd zijn gebleven. Oog voor detail. Vakmanschap. Kwaliteit boven alles. Dat maakt onze scharnieren FritsJurgens. De keuze voor evolutie, de keuze om altijd door te blijven ontwikkelen. De passie om voorop te lopen en te blijven lopen.

De wereld van FritsJurgens
Het hoofdkantoor van FritsJurgens is gevestigd in Kolham, Nederland, vanuit waar elk systeem ontwikkeld, geproduceerd en grondig getest wordt voordat ze over de hele wereld verscheept worden. We werken samen met een netwerk van high-end dealers en partners. Zij voldoen allemaal aan onze strikte eisen aan kwaliteit, service en klantgerichtheid.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services TaatsdeurscharnierenTaatsdeuren Adres A. Einsteinlaan 1
9615 TE Kolham
Nederland
Telefoonnummer 0598 343 410 E-mailadres info@fritsjurgens.com Website fritsjurgens.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details