Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Kömmerling Nederland | K-VISION Kozijnen

Over Kömmerling en K-VISION Kozijnen

Kömmerling heeft al 125 jaar ervaring en wordt beschouwd als een premium kozijnen merk. De naam staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Kömmerling is wereldwijd – in meer dan 60 landen – vertegenwoordigd met zijn productie- en verkooplocaties. Kömmerling is onderdeel van de Duitse profine Group en sinds 1969 actief in Nederland. Speciaal voor de Nederlandse markt is de K-VISION serie ontwikkeld. K-VISION kozijnen zijn verkrijgbaar via officiële partners. Deze professionele kozijnfabrikanten verwerken de kozijnprofielen tot volwaardige kozijnen en verzorgen ook de montage.

Voor elke bouwstijl  
Speciaal voor de Nederlandse markt is de K-VISION serie ontwikkeld. Strakke vormgeving, slanke profielen en vlakke dorpels. Maar ook: hoge isolatiewaarden en een uniek kleurgebruik. Met de K-VISION series Classic, Trend, Cube en Cube-City, is er voor iedere bouwstijl een passende hoogwaardige kozijnoplossing.

Bewezen duurzaam
K-VISION kozijnen van Kömmerling zijn bewezen duurzaam. Kiwa heeft alle processen beoordeeld en vastgesteld dat Kömmerling met het kunststof K-VISION profielsysteem een circulaire werkwijze hanteert. Daarnaast staat K-VISION in de Nationale Milieudatabase met goede scores en toont de levenscyclusanalyse van de systemen het duurzame karakter aan. Ook op productniveau is K-VISION duurzaam. In de kozijnprofielen wordt bijvoorbeeld gerecycled materiaal toegepast en K-VISION ReFrame is een circulair kozijn dat bestaat uit 100% gerecycled materiaal. Ook zijn er kozijnen van bio-attributed PVC verkrijgbaar. Dit is fossielvrij PVC.  Uniek in de markt.

Duurzaam en circulair

Kömmerling is wereldwijd actief en levert een bijdrage aan internationale materiaalstromen. Vandaag voor morgen – dat is waar Kömmerling voor staat. Verantwoordelijk leven betekent de toekomst beschermen. Ons doel is de duurzame kringloop voor hoogwaardige kunststof producten. We ontwikkelen vandaag de juiste oplossingen voor de wereld en de generaties van morgen. En streven een zo efficiënt en effectief mogelijk materiaalgebruik en materiaalbeheer na. Kömmerling faciliteert daarom onder andere hergebruik van producten en onderdelen. Restmateriaal wordt gedeeld binnen de klantenkring.

Meer weten?
K-VISION kozijnen van Kömmerling zijn een goede investering, zorgen voor optimaal wooncomfort en gaan generaties mee. Kijk voor meer informatie op kommerling.nl.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Kozijnen Adres Regterweistraat 13
4181 CE Waardenburg
Nederland
Telefoonnummer +31 418 651717 E-mailadres info-nl@profine-group.com Website kommerling.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details