Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

MBI De Steenmeesters

MBI is producent van hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen voor publieke en private toepassing. Productontwikkeling vindt plaats vanuit de gedachte dat onze (openbare) ruimte bijdraagt aan bredere maatschappelijke doelen zoals comfort, veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. Het speelveld is gericht op alle gebruiksgebieden van de buitenruimte; wonen, wegen, winkelen, werken en welzijn.

Hoogwaardige gevel- en bestratingsoplossingen

Sinds de oprichting in 1945 is MBI uitgegroeid tot de grootste producent van hoogwaardige gevel- en bestratingsoplossingen in Nederland. MBI produceert voor zowel de private als de (semi-)openbare ruimte en biedt daarin een wereld aan mogelijkheden. Dat maakt MBI uniek. GeoCeramica® is daar een uitstekend voorbeeld van. Het keramiek-op-beton concept is sterk vertegenwoordigd in particuliere tuinen, maar ook in winkelcentra en andere openbare ruimtes. MBI toont hiermee aan dat design en strikte normen (van de openbare ruimte) goed samengaan.

Projectadvies op maat

MBI staat voor kwaliteit. Dat ziet men niet alleen terug in de hoogwaardige producten, maar ook in de service die MBI biedt. Voor uiteenlopende projecten binnen zowel de openbare als in de private sfeer voorziet MBI opdrachtgevers van advies. Dat advies kan in alle stadia van een project ingewonnen worden. Het MBI Adviesteam bestaat uit specialisten voor de infra, specialisten voor de gevel ondersteund door een technisch specialist, een adviseur voor exclusieve tuinen, en ten slotte een adviseur voor projectontwikkelaars en speciale markten zoals hotelketens en horeca. Een opdrachtgever is bij MBI gegarandeerd van specialistisch advies, met verdieping en oog voor het totaalplaatje. 

MBI Design Center Amsterdam

Sinds januari 2021 kunt u terecht in het MBI Design Center in Amsterdam voor bezichtiging van state-of-the-art gevel- en bestratingsoplossingen en projectbegeleiding. U kunt hier o.a. meer dan 150 verschillende soorten keramiek voor de buitenruimte zien en voelen, de nieuwste kleuren van GeoStylistix gevelstenen bewonderen én inspiratie opdoen voor indoor keramiek. Plan uw bezoek eenvoudig via https://www.mbi.nl/online-adviesgesprek/

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Taylorweg 10
5466 AE Veghel
Nederland
Telefoonnummer +31 413 349 400 E-mailadres info@mbi.nl Website mbi.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details