Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

PcP Nederland B.V.

Gemaakt in Denemarken

PcP is een internationaal bedrijf met een enorm erfgoed in Denemarken. Het bedrijf werd in 1927 opgericht door Peder Christian Pedersen.

PcP produceert hoogwaardige veiligheidsoplossingen op basis van roosters, traptreden en halffabricaten in staal, RVS en aluminium die in Denemarken worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Wij produceren standaard- en maatwerk producten voor elk project, toepassing en sector waar veiligheid essentieel is.

De PcP-productlijnen omvatten CUBE®, OPTIMO® en MESH™ roosters, traptreden en halffabricaten in verschillende ontwerpen, materialen en afwerkingen.

Lokaal opgericht. Europees georiënteerd.

De dochterondernemingen van PcP zijn over heel Europa verspreid. Naast Denemarken is PcP lokaal vertegenwoordigd in Duitsland, Noorwegen, Zweden, Spanje, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Met productie- en voorraadfaciliteiten in ons Deense hoofdkantoor en in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland zorgen wij voor uitgebreide klantenondersteuning en een snelle levering in heel Europa.

Revolutionaire veiligheid

Onze medewerkers zijn toegewijd en opgeleid om professionals te helpen om de veiligheid in verschillende sectoren en toepassingen te creëren. Zij doen dit in de openbare sector, de industrie, voedsel en drank en de onshore- en offshoresectoren en nog veel meer. Wij zien het als onze belangrijkste verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze producten en oplossingen een maximale veiligheid bieden aan de eindgebruikers. Ons doel is om van veiligheid de norm te maken, of mensen nu over een brug, langs een toegangspad, een openbare trap of op een onderhoudsplatform lopen. PcP oplossingen vormen de basis voor een merkbaar veilig gevoel.

We helpen professionals bij de ontwikkeling van het veiligheidsgevoel bij hun projecten en streven er altijd naar om onze merkbelofte waar te maken: Engineering Safety™.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Veiligheidsoplossingen- en producten Adres Havendijk 21
4731 TA Oudenbosch
Nederland
Telefoonnummer [email protected] E-mailadres 0165 315300 Website pcp-corp.com/nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details