Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Pilkington Nederland BV

De Hermitage Amsterdam, de Ziggo Dome, de Algemene Rekenkamer en het MST ziekenhuis in Enschede. Zo maar vier prestigieuze gebouwen waarvoor Pilkington Nederland het glas heeft geleverd. Maar ook in andere bedrijfspanden, overheidsgebouwen, ziekenhuizen, hotels, scholen, sportcentra, musea en natuurlijk woningen vindt u ons glas.

Opgericht in 1826 heeft Pilkington zich ontwikkeld tot internationaal toonaangevend glasproducent. Innovatie staat daarbij altijd centraal, net zoals de zorg voor de wereld om ons heen. We bieden duurzame oplossingen voor energiebesparing, zonwering, geluidwering, brandwering, maar ook veiligheid en bescherming. Ook leveren we kwaliteit, hanteren korte lijnen met de klant en doen wat we zeggen. Pilkington Nederland hanteert het credo ‘afspraak is afspraak’, want we willen simpelweg de beste zijn. Daar werken we met z’n allen elke dag aan.

Aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in onze organisatie. De essentie van ons duurzaamheidsbeleid is dat elke medewerker en leverancier bij beslissingen een zorgvuldige afweging maakt tussen mens, bedrijf en omgeving. Door het maken van bewuste keuzes willen wij een belangrijke rol spelen in het maken van een betere wereld.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

Screenshot

Screenshot

algemene informatie

Adres De Hoeveler 25
7547 SB Enschede
Nederland
Telefoonnummer 053 483 58 35 E-mailadres [email protected] Website pilkington.com/nl-nl/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details