Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Pittsburgh Corning Nederland B.V. – FOAMGLAS

Bescherm alles wat waardevol is

FOAMGLAS produceert en levert hoogwaardige isolatieoplossingen voor waterdichte gebouwen. De gesloten structuur van de cellulaire glascellen staat garant voor bijzondere eigenschappen. Het materiaal is ongevoelig voor de grootste bedreigingen: water, vocht en vuur. Het is bestand tegen zware belastingen en is geschikt voor de isolatie van alle zwaarbelaste oppervlakken. De beste technische service; van ontwerp over kritisch meedenken tot plaatsing; zorgt voor gemoedsrust.

FOAMGLAS® isolatie is volledig vrij van brandvertragers, drijfgassen en kankerverwekkende stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Bij de fabricage wordt ongeveer 60% gerecycleerd glas gebruikt en worden productieresten gedeeltelijk hergebruikt.

FOAMGLAS® cellulair glas beantwoordt aan het eco-label Natureplus®, het enige Europese milieulabel voor bouwmaterialen dat gebaseerd is op strenge wetenschappelijke criteria. FOAMGLAS® voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die verband houden met ecologie en duurzaamheid.

In 1964 startte de productie in Europa met een fabriek in Tessenderlo – België. Het bedrijf produceert en levert FOAMGLAS® systemen voor de hele bouwschil en is gespecialiseerd in isolatiemateriaal voor platte daken, metalen daken, ondergrondse muren, binnen isolatie en oplossingen voor koudebruggen. Met de opbouw van FOAMGLAS® CompactDak legt u een stevige basis voor gelijk welk actief gebruikt dak – van groendak tot waterretentie dak of van parkeerdak tot sportdak.

Verder levert FOAMGLAS® Building technische ondersteuning bij de uitvoering van de projecten en kunnen op verzoek dak inspecties (Roofscans) worden uitgevoerd.

FOAMGLAS® maakt deel uit van Owens Corning, een internationale onderneming met drie toonaangevende activiteiten: dakbedekking, composietmaterialen en isolatie.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

Fotoreportage over de voortgang van de bouw van het EMA gebouw aan de Zuidas in Amsterdam

algemene informatie

Services Isolatieoplossingen Adres Postbus 72
3430 AB Nieuwegein
Nederland
Telefoonnummer +31 30 603 5241 E-mailadres info@foamglas.nl Website foamglas.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details