Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Solarlux

Solarlux biedt fascinerende oplossingen voor gevelopeningen: glazen vouwwanden, balkonbeglazing, tuinkamers en serres. Perfect toepasbaar in woningbouw of een zakelijke omgeving. Kwalitatief hoogwaardige producten – Made in Germany-  die licht en ruimte creëren voor optimaal woon- en werkcomfort. Omdat optimaal een ruim begrip is, bepalen we vooraf samen een specifiek ideaalbeeld voor passend maatwerk. Hiervoor hebben we alle kennis in huis. Kwaliteit borgen en innoveren is voor ons een continu proces, net als de focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen win je ruimte: ruimte voor meer wooncomfort en ruimte voor fraaie architectuur. Met deze filosofie overtuigt Solarlux al bijna 40 jaar de gevelbranche. Een Duits familiebedrijf met passie voor openheid en transparantie en specialist op het gebied van vouwwanden, balkonbeglazing en minimalistische schuiframen. Ultra slanke profielen en geavanceerde techniek vormen de basis van de Solarlux systemen, Of het nu gaat om bedieningscomfort, isolatie, wind- & waterdichtheid of inbraakwerendheid: Solarlux streeft continu naar de beste performance en maximale designvrijheid om de meest passende oplossing te bieden.

Pioneers of solar architecture

Onze producten stellen mensen in staat zonlicht op verschillende  manieren te gebruiken. Zo verbeteren wij zowel de energiebalans van gebouwen als het comfort van de bewoners. Een duurzaam concept, waarbij wij met een gedurfde aanpak de lat hoog leggen voor wat betreft kwaliteit en innovatie. Als pioneers of solar architecture werken wij vanaf de ontwerpfase graag samen om nieuwe ruimtes creëren. Maak kennis met ons team van ervaren adviseurs en vertrouw op meer dan drie decennia ervaring met talloze gerealiseerde projecten in nieuwbouw en renovatie wereldwijd.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Gevel en kozijnsystemen Adres Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal
Nederland
Telefoonnummer 0548 631 323 E-mailadres [email protected] Website solarlux.com/nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details