Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

TROAX

Troax is ’s wereld grootste ontwikkelaar en producent van stalen gaaspanelen voor machineafscherming, scheidingswanden voor magazijnen en beveiliging van eigendommen.
Het bedrijfsconcept bestaat uit het ontwikkelen van innovatieve stalen gaaspanelen voor de beveiliging van mensen, eigendommen en processen. De lichte, maar sterke gaaspanelen kunnen worden gecombineerd voor unieke oplossingen en zijn geproduceerd om de zwaarste tests en omstandigheden te kunnen weerstaan.

Het Troax verhaal is er één van niet aflatende innovatie, onwrikbare toewijding aan kwaliteit en een diepgeworteld respect voor de planeet.

Property Protection
Troax biedt aanpasbare oplossingen voor unieke opslagruimten, ontworpen om altijd te passen en te beantwoorden aan de opslagwensen van onze klanten. Naast bouwfirma’s, architecten, investeerders, gebouweigenaars en overheden, kunnen ook woningbouwverenigingen en professionele opslagverhuurders bij Troax terecht. De producten omvatten modulaire elementen die ter plaatse of in onze fabriek op maat kunnen worden gemaakt en kunnen worden aangepast aan elke ruimte. Denk maar aan indelingen en bergingen in kelders en zolders. Schuine plafonds, aflopende vloeren, uitwerken van technieken,… allemaal geen probleem! De voordelen t.o.v. klassiek metselwerk zijn dat onze gaas- of plaatwanden oneindig ge(de)monteerd of uitbreid kunnen worden, licht en lucht doorlaten en brandhaarden snel op te sporen zijn. Ook wordt diefstal snel opgemerkt en zijn verschillende beveiligingsniveaus mogelijk. Ook voor buiten of vochtige ruimtes hebben we oplossingen in een thermisch verzinkte uitvoering. Voor lockers en schilderijopslag hebben we speciale systemen.

Warehouse Partitioning
Onze producten voor magazijnen en logistieke omgevingen omvatten scheidingswanden in gaas of volle plaat, kooien, doorvalbeveiliging voor palletstellingen, legborden, aanrijdbeveiliging en zo veel meer. Troax is daarnaast sterk actief in het segment van geautomatiseerde magazijnen. Het klantenbestand is wijd en divers: van producenten van palletstapelaars en andere integratoren tot e-commercebedrijven, datacenters, farmaceutische bedrijven en de logistiek.

Machine Guarding
De moderne industrie is doorgaans sterk geautomatiseerd, dit vereist een hoog niveau van veiligheid. Om mensen te beschermen tegen de mogelijke gevaren van machines – en om het productieproces te beschermen –, worden mens en machine gescheiden door, bijvoorbeeld, gaaswandoplossingen. Klanten binnen de machineafscherming zijn voornamelijk integratoren, de automobielindustrie, producenten van industriële installaties en de machine-industrie in het algemeen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services BeveiligingBergingenfietsboxenFietsenstallingen(buiten)opslagMagazijninrichting en veiligheid Adres Schaliënhoevedreef 20c
B-2800 Mechelen
België
Telefoonnummer 015 28 17 30 E-mailadres info@troax.be Website troax.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details