Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Tronix Lighting

Technisch specialist en totaalaanbieder in LED

Tronix Lighting specialiseert zich al 25 jaar in LED oplossingen voor commerciële en decoratieve lichttoepassingen in binnen- en buitenland. Met eerlijk en deskundig advies richten we ons vooral op de groothandel en verwerkende industrie. We hebben niet alleen veel verstand van licht, maar vooral veel van lichttechniek. Waar dingen onmogelijk lijken, bewijzen wij graag het tegendeel door creatief te zijn en in oplossingen te denken. Ons high-end aanbod in Ledstrip- en lijnverlichtingstoepassingen is de spiegel van onze technische drive en know-how op dit vlak.

We zijn >95% voorraadhoudend met een compleet aanbod in Led voor elke denkbare lichttoepassing. Via ‘reverse engineering’ ontwikkelen we Led armaturen van ‘scratch’ of vanuit een bestaand ontwerp door tot producten met de beste componenten, technische specificaties en eigentijdse designs. OEM behoort vanaf bepaalde aantallen ook tot de mogelijkheden.

Bereiken waar licht voor bedoeld is: het verschil uitmaken

We geloven in de kracht van zorgen, delen en verbinden. Klanten te helpen groeien door kennis te delen en samen meer te bereiken door net dat ene stapje extra te zetten en elkaars krachten te bundelen. We gaan voor eindgebruikers die wonen en werken in gebouwen waar licht doet waar het voor bedoeld is: het verschil uitmaken.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Telefoonnummer +31 (0)413 33 03 80 E-mailadres info@tronixlighting.com Website www.tronixlighting.com

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details