Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Villeroy & Boch

Love the Moment
De tijd wanneer wij de tijd vergeten, is het altijd het mooiste. Wanneer de wereld om ons heen stilstaat en alleen het moment telt.”

Sinds 1748 staat de naam Villeroy & Boch garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij willen dat iedereen zich in zijn Villeroy & Boch badkamer jarenlang prettig voelt en kan genieten van heerlijke ontspanningsmomenten. Naast de keuze voor exclusieve, duurzame materialen, het integreren van innovatieve functies en het altijd verrassende design worden al onze producten onderworpen aan uitvoerige kwaliteitscontroles. De innovaties van Villeroy & Boch zijn de maatstaf voor de trends van vandaag en morgen. 

Uw partner voor uw project

Met een innovatief, samenhangend en uitgebreid productaanbod bieden we designers en architecten een ruime keuze op het gebied van prijsniveau en design. Villeroy & Boch adviseert, begeleidt en ondersteunt haar klanten in het bepalen van de beste sanitaire oplossing, die is afgestemd op de wensen en eisen van het project. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de projectenbranche kunnen we u voorzien van deskundige ondersteuning; van het advies, brochures op maat tot onze service na afronding van het project. Kies voor traditie, innovatie en design op het hoogste niveau.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres De Limiet 2
4131 NR Vianen
Nederland
Telefoonnummer 088 – 987 0353 E-mailadres projecten@villeroy-boch.com Website villeroy-boch.nl/

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details