Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Zinkinfo Benelux

De missie van Zinkinfo Benelux bestaat uit het promoten van thermisch verzinken en – in het verlengde hiervan – aanbrengen van een organische toplaag op thermisch verzinkt staal als de meest doelmatige en duurzame vorm van corrosiepreventie van staal in zijn algemeenheid en binnen de Benelux in het bijzonder.

ZEKER ZINK Manifest:

  1. THERMISCH VERZINKEN, DAT IS MEER DAN 150 JAAR STABILITEIT.

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘natuurlijke bescherming’. Sinds meer dan 150 jaar bewijst dit natuurlijke huwelijk tussen staal en zink dat er geen betere manier is om verzekerd te zijn tegen corrosie. Wij zorgen voor duurzaamheid en stabiliteit in een snel veranderende wereld.

  1. WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET.

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘eerlijk systeem’. Bij thermisch verzinken zie je meteen of het goed of slecht is uitgevoerd, er zijn geen verborgen gebreken. Eerlijkheid duurt letterlijk het langst.

  1. KLASSE E / KLASSE F & GESTANDAARDISEERDE DIALOOG.

Niets biedt meer zekerheid dan ‘voldoen aan de verwachting’. De noodzakelijke dialoog tussen voorschrijver, uitvoerder en verzinkerij  bevorderen is daarom cruciaal.  O.a. de keuze tussen Klasse E (esthetisch) of Klasse F (functioneel) stimuleert de communicatie tussen de verschillende partijen, zodat verwachtingspatroon en eindresultaat beter op elkaar zijn afgestemd. Dit biedt zekerheid in plaats van verrassingen achteraf.

  1. GARANTIE

Niets biedt meer zekerheid dan ’30 jaar garantie’. Wat een geruststelling, 30 jaar onderhoudsvrij en zorgeloos kunnen rekenen op onze garantie. Alle thermische verzinkerijen die lid zijn van Zinkinfo Benelux bieden tot 30 jaar garantie op hun verzinkwerk, al naargelang product en toepassing.

  1. RIJKE TRADITIE

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘rijke traditie’.  Bijna alle thermische verzinkers in de Benelux zijn van oorsprong Nederlandse en Belgische familiebedrijven. Zij kennen hun  klanten, weten wat hun klanten willen en dit al vele generaties lang.

  1. VERBETERTRAJECT LOGISTIEK & KWALITEITSCONTROLE.

Niets biedt meer zekerheid dan de ’bereidheid om continue te willen verbeteren’. Alle ZIB leden engageren zich om hun logistiek en kwaliteitscontrole nog beter af te stemmen op de veranderende wensen en eisen van de klanten.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Brancheorganisatie Adres Smederijstraat 2
4814 DB Breda
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)76 531 77 44 E-mailadres info@zinkinfobenelux.com Website zinkinfobenelux.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details