Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
De fysieke sleutel verdwijnt
Een toegangspoort met Siedle aparatuur.

De fysieke sleutel verdwijnt

Siedle is in Duitsland en de rest van Europa een van de toonaangevende fabrikanten van gebouwencommunicatietechniek. De familieonderneming produceert alles wat de communicatie in en aan het huis dient. Siedle Secure is Siedle’s nieuwe productfamilie voor toegangscontrole.

Wim Brusselaers, General Manager bij Siedle Benelux: “Toegangscontrole is een belangrijke groeimarkt voor Siedle. In het verleden werd professionele toegangscontrole alleen gebruikt door bedrijven, maar nu zien we dat de vraag stijgt omdat ook bij privéwoningen de behoefte stijgt om toegangscontrole toe te passen.” Siedle verwacht zelfs dat het openen van een deur met een fysieke sleutel op relatief korte termijn een uitzondering zal worden. 

Siedle Secure is Siedle’s nieuwe productfamilie voor toegangscontrole. De focus ligt op het nieuwe product Secure Controller. Het krachtige systeemcentrum voor toegangscontrole in residentiële en commerciële gebouwen is volgens het bedrijf bijzonder gebruiksvriendelijk en zet de toon op het gebied van prijs-/kwaliteit verhouding.

Secure Controller.

Eenvoudige installatie

De Siedle Secure Controller kan zonder speciale specialistische kennis in gebruik worden genomen en geconfigureerd.  Dit is mogelijk door het webgebaseerde assistentieprogramma, de wizard. In combinatie met de duidelijke gebruikersinterface is de installatie eenvoudig, snel en veilig. De controller is in slechts een paar stappen klaar voor gebruik. De administratie gebeurt ook via internet, zodat geen dure ondersteuning via de fabrikant nodig is; bovendien zijn er geen licentiekosten voor functie uitbreidingen. De prijs van 1733 euro omvat al het volledige scala aan functies van Siedle-toegangscontrole, zonder verborgen extra kosten.

Siedle Secure Transponder USB lezer.

Twee aansluitbussen, twee protocollen

De Siedle Secure Controller ondersteunt 2 transmissieprotocollen tegelijk: twee separate busleidingen maken dit mogelijk. Naast de Vario-bus van Siedle bedient de controller ook het Open Supervised Device Protocol (OSDP) voor overeenkomstige modules van derden. De variobus integreert maximaal 16 leesmodules (8 per bus). Per controller kunnen maximaal 4 deuren worden bediend. Om extra deuren te integreren, zelfs op verschillende bouwlocaties,  kunnen tot 64 controllers rechtstreeks met elkaar worden verbonden. Siedle toegangscontrole werkt systeem-onafhankelijk.  

Eén controller, veel mogelijkheden

De Secure Controller biedt volgens het bedrijf state-of-the-art beveiligingsstandaarden en technologie en bijna onbeperkte capaciteiten voor gebruikers en toegangsprofielen. Dit maakt de controller ook aantrekkelijk voor grotere projecten in de residentiële en commerciële sector. Met de controller kunnen alle openings-, sluit- en andere schakelmechanismen, bijvoorbeeld voor het traplicht, evenals tot 1.000 toegangs- en tijdprofielen en vrijwel elk aantal gebruikers worden bediend en beheerd.

Siedle Secure productfamilie.

Siedle Secure productfamilie

Tot de productfamilie Siedle Secure behoren onder anderen de nieuwe Secure Controller, de krachtige systeemcentrale voor de toegangscontrole in woon- en commerciële bouw, de geactualiseerde RFID transponders en het leesapparaat Siedle readID One, dat transponder- en gebruikersgegevens heel gemakkelijk via Plug+Play uitleest.

De nieuwe transponders zijn met een 13,56 Mhz antenne uitgerust en ondersteunen de MIFARE DESFire-EV2 technologie, de momenteel hoogste veiligheidsstandaard voor de elektronische identificatie (RFID). De sleutelhangers zijn per direct leverbaar, het creditcard formaat is in december 2021 gereed.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details