Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Gaaswanden: praktisch, duurzaam en flexibel 

Gaaswanden: praktisch, duurzaam en flexibel 

‘Voor elke gelegenheid is er een oplossing’

Gaaswandpanelen zijn praktisch, duurzaam en flexibel, maar lijken in eerste instantie weinig sexy. Dit is echter schijn, zegt Sigrid Herbosch, Coördinator Sales & Marketing bij Troax. “Met onze producten kan de architect creatief aan de slag. Voor elke gelegenheid is er een oplossing en een afwerking in elke RAL-kleur is mogelijk.”

De modulaire systemen van Troax bieden een oplossing voor elke situatie waarin flexibele wanden gewenst zijn, vertelt Herbosch. “Zo worden onze gaaswanden veel gebruikt om individuele bergingen te creëren, die ook makkelijk uit te breiden of te demonteren zijn. Zij zijn slechts 3 centimeter dik en daardoor ruimtebesparend. In een combinatie met volle platen of een dak ontstaat een berging die grotendeels lichtdoorlatend is, maar ook privacy biedt.”

Een berging gemaakt van Troax panelen, in rood.

Voor elke situatie de juiste serie

Troax biedt drie verschillende systeemseries, elk met hun eigen maaswijdtes en inbraakweerstandsklassen. Het Classic basismodel is ideaal voor appartementsgebouwen met een al goede externe beveiliging, terwijl het Medium systeem wordt aanbevolen voor locaties die een hoger beveiligingsniveau vragen. Het Safe systeem voldoet zelfs aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en biedt extra bescherming. “In een thermisch verzinkte versie zijn onze panelen ook geschikt voor buiten. Er bestaan ook lockers op basis van ons systeem.”

Wat deze systemen verder onderscheidt van traditionele bouwvormen, zijn de mogelijkheden voor aanpassingen en uitbreidingen. Troax biedt een uitgebreid assortiment accessoires, variërend van deurdrangers tot hangslotplaatjes en fietsreksystemen. Bovendien kunnen de gaaswandpanelen in elke RAL-kleur worden afgewerkt, waardoor ze helemaal aansluiten bij de omgeving. 

“Architecten hebben al veel prachtige eindresultaten met onze producten gerealiseerd. Zo worden de gaaswandpanelen gebruikt in lofts en restaurants, in een veelheid aan kleuren. Dit onderstreept hoeveel mogelijk is als zij hun creativiteit op onze producten loslaten. Dankzij hun duurzaamheid, flexibiliteit en veiligheidsvoordelen bieden onze stalen gaaswandpanelen een complete oplossing voor efficiënt en slim inrichten. Voor binnenruimten, maar ook buiten.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details