Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
De keuken als een veelzijdig Zwitsers zakmes
Meesterkok Angelique Schmeink vindt ook goed haar weg bij deze nieuwe manier van koken: alles vindt plaats op het werkblad!

De keuken als een veelzijdig Zwitsers zakmes

2 verrassende hacks van slimme keukentools, die het leven in de keuken nóg leuker maken!

Grootsheid zit vaak in kleine hoekjes. En dan hebben we het over hoekjes in de vorm van comfortabele details, vooruitstrevende productontwerpen en innovatieve technologieën. Het Zwitserse V-ZUG draagt efficiëntie en vernuft in de genen en komt met de royale Grand-oven en veelzijdige MonoFridge-functie dan ook met de absoluut perfecte keukenuitrusting voor een nieuw jaar op volle snelheid! Het leven wordt nóg leuker in de keuken van nu!

We hebben de twee belangrijkste hacks in dit artikel op een rijtje gezet.

Hack #1: voor een groot verschil

Groter is niet altijd beter, maar in het geval van de CombiSteamer V6000 45L Grand telt de smaakbeleving op z’n minst dubbel! Daarvoor zorgt de TwinHeat-technologie: twee afzonderlijke verwarmingselementen verdelen de hete lucht gelijkmatig over de extra grote, 90 centimeter brede oven. Anderhalve keer de gebruikelijke breedte zorgt voor eindeloos veel kookplezier. Want met de Grand-oven combineer je hete lucht en stoom met hoogwaardige looks en intuïtief gebruik. Met gemak bereid je zo lange baguettes, twee braadkippen naast elkaar, een volledige vis, grote ovenschotels, etc. Een hack in de keuken voor een etentje met de hele familie. Eet smakelijk!

De CombiCooler V6000 Supreme met MonoFridge-functie.

Hack #2: voor koele veelzijdigheid

De grootste troef van het Zwitserse zakmes is natuurlijk de veelzijdigheid ervan. Essentiële handigheid die V-ZUG incorporeerde in de CombiCooler. Deze beschikt naast de NoFrost- en ClimatControl- ook over de slimme MonoFridge-functie. Hiermee tover je binnen enkele uren het vriesvak om tot volwaardig extra koelvak. Makkelijk als er feestjes thuis worden georganiseerd waar een grote drankvoorraad best wel handig is. Wil je nadien toch liever je favoriete ijsjes binnen handbereik, dan activeer je gewoon opnieuw het vriesvak. De CombiCoolers ingebouwde WLAN-module maakt bovendien connectie met de V-ZUG-Home-app op je smartphone. Zo krijg je een waarschuwing wanneer de deur van de koelkast niet goed gesloten is. Zorgeloos feesten gegarandeerd. Maar… drink wel met mate!

Over V-ZUG
V-ZUG is het leidinggevende merk van high-end huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. In 1913 ontstond V-ZUG in Zug, het hart van Zwitserland, en meer dan 100 jaar later produceren ze er als enige onderneming in de sector nog steeds hun toestellen. V-ZUG is een familiebedrijf en onderneming die uitblinkt in innovatie, design, duurzaamheid en technologie voor huishoudtoestellen in de keuken en in de wasruimte. Als marktleider in Zwitserland brengt de V-ZUG-groep haar premium producten ook in het buitenland op de markt. Ver buiten de Alpengrenzen wordt de combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie zeer gewaardeerd door architectuur-, design- en kookliefhebbers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details