Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Elk product op maat. Stalen trappen en liftinterieurs

Elk product op maat. Stalen trappen en liftinterieurs

Directeur Sjef Wauben is niet alleen de persoon die Wauben Productie BV aanstuurt. Hij werkt zelf ook mee, door te helpen met het ontwerpen van producten en het maken van berekeningen. “Klanten beamen vaak dat wij goed zijn in out-of-the-box denken. Daardoor is een product uiteindelijk vaak beter dan de klant zelf in gedachten had. Alle producten die wij vervaardigen zijn op maat gemaakt. Hierbij is goede interactie met de klant het allerbelangrijkste om samen uiteindelijk tot een perfect eindproduct te komen.”

Een trap voor elke omgeving

Trappen zijn volgens Wauben een erg brede productgroep. “Van vluchttrappen, tot een trap voor de entree van grote of bijzondere gebouwen, van eenvoudige tot luxe trappen met glazen treden; we maken ze allemaal. We leveren geen standaard trappen, het is echt maatwerk. De opdrachtgever heeft invloed op elk detail. Deze vrijheid is wat ons onderscheidt.” Voor het bedrijf Glass Inside maakte het bedrijf bijzondere glazen trappen. “Zo maakten we een wenteltrap die lijkt te zweven.”

Snel en flexibel

Frank van Vliet is projectleider en werkvoorbereider en verantwoordelijk voor liftinterieurs. Toen Wauben Productie BV de boedel en enkele werknemers van de firma Uni-lift overnam, kwam Van Vliet bij het bedrijf in dienst. Hij werkt nog steeds onder de vertrouwde handelsnaam Top-liftinterieur. “Wij verzorgen alle esthetische werkzaamheden aan de lift, zowel ín de lift als aan de buitenkant. Hierin onderscheiden we ons van concullega’s doordat we flexibel zijn qua levertijden. We kunnen vaak sneller schakelen en hebben meer ruimte in de agenda, doordat we niet alleen afhankelijk zijn van deze bedrijfstak. Vaak kunnen we daardoor binnen een week kooibekleding leveren.” Het bedrijf levert geen standaardpakket. “We leveren onze producten altijd op maat en bieden een ruime keuze in mogelijkheden.”

Onlangs werd door Wauben een bijzondere liftkooi ingericht in Amsterdam. Van Vliet: “Deze kooi werd met speciaal RVS plaat bekleed in een champagnekleur. Daarnaast werd de lift helemaal op maat ingericht. Met donker hout en op de vloer PVC in visgraat. Wij verzorgen tevens de buitenkant van de lift, bijvoorbeeld het plaatstaal en de muurkoppen. Alles wat de leek kan zien aan een liftinstallatie kunnen wij leveren of opknappen.” Wauben werkt op dit moment onder meer voor Schindler Liften aan woontorens in Den Haag en Amsterdam.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details