Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Flexibel werken en vergaderen op het hoogste niveau
De vloerdoos is de oplossing.

Flexibel werken en vergaderen op het hoogste niveau

De bovenste etage van een gerenommeerd advocatenkantoor op de Zuidas in Amsterdam is ingericht als visitekaartje. Aangezien de verdieping over een grote boardroom en verschillende meeting rooms beschikt, is het belangrijk om flexibel te kunnen werken. Office Cabling Systems (OCS) adviseerde hiervoor de high-end Bachmann Conference en vloerdoos OCS Velox 2.0.

De magnetische deksel opent zich met één simpele klik.

Het tafel inbouwstopcontact Bachmann Conference werd in dezelfde gouden kleur gespoten als het accent op de tafels. Maatwerk dus. De Bachmann Conference valt hierdoor compleet weg. De inbouwunits zijn uitgerust met stopcontacten en multimedia-aansluitingen zodat laptops en telefoons snel opgeladen of aangesloten kunnen worden op een presentatiescherm. De units hebben geen oplegranden, waardoor zij helemaal in de tafel verdwijnen. De magnetische deksel opent zich bovendien met één simpele klik. In aangesloten toestand is de Conference helemaal gesloten.

Het tafel inbouwstopcontact Bachmann Conference werd in dezelfde gouden kleur gespoten als het accent op de tafels.

De ruimtes van de bovenste etage zijn groot en open. Een wandcontactdoos is niet altijd in de buurt. Om ook middenin de grootste ruimte flexibel werken mogelijk te maken, is een OCS Velox 2.0 vloerdoos geïnstalleerd. Deze vloerdoos kan met verschillende deksels worden uitgerust, van kunststof tot RVS. Doordat het deksel beschikt over een grote kabeldoorvoer, kan deze na het aansluiten van alle stekkers bovendien eenvoudig worden gesloten. Hierdoor wordt struikelgevaar voorkomen. In het advocatenkantoor is ervoor gekozen om de voerafwerking in de RVS-deksel te verwerken, waardoor de vloerdoos bijna onzichtbaar opgaat in de ruimte. Hierdoor gaan uitstraling én functionaliteit perfect hand in hand.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details