Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Interieur

Luxe trappen op maat

Allstairs—kantoor-Amsterdam-2
De radiussen van deze trap zijn ontworpen volgens de reeks van Fibonacci.

Tekst | Tamara Brouwers

Beeld | Allstairs Benelux

12 oktober 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Betrokken van inmeten tot oplevering

Wie op zoek is naar een mooie trap kan terecht bij Allstairs. Het bedrijf is gespecialiseerd in luxe, op maat gemaakte design trappen in allerlei materialen. In de unieke showroom in Ede kan iedereen inspiratie opdoen en de ideale trap samenstellen.

Het gehele trappenhuis is uitgevoerd in staal en compleet bekleed met eiken. De bovenste trap zweeft van vloer naar vloer!

Allstairs Benelux wordt gerund door Peter van den Ende en René de Boer. Door steeds grenzen te verleggen en aparte trappen te realiseren is de vraag naar bijzondere trappen enorm toegenomen en krijgt het bedrijf veel opdrachten uit binnen- en buitenland. 

René de Boer: “Wij richten ons op de consument die geen standaard trap wil en op bedrijven en winkels die iets aparts willen. Daardoor worden we ook steeds beter gevonden door architecten en aannemers.”

Vanaf het idee tot de oplevering denkt Allstairs met de opdrachtgever mee. “Veel architecten en interieurarchitecten komen dan ook met hun opdrachtgevers hun project doorspreken in onze showroom. Samen bekijken we dan de situatie en mogelijkheden om zo tot een spraakmakend ontwerp te komen.” 

Geen uitdaging te groot

Hoewel Allstairs ook eenvoudige trappen levert is het bedrijf gespecialiseerd in onder andere de Europees gepatenteerde wokkelvormige glazen trap met ingebouwde ledverlichting en de volledig zwevende natuurstenen trap. De Boer: “Door de realisatie van deze ontwerpen onderscheiden wij ons van de concurrent. Wij beschikken over deskundige ontwerpers die zowel moderne als klassieke trappen ontwerpen. Allstairs is specialist in trappen van verschillende materiaalcombinaties zoals natuursteen, aluminium, roest vast staal (RVS), glas, beton en vele soorten hout.”

Voor Allstairs zijn ‘moeilijke’ trappen een welkome uitdaging. “Daar steken wij in tegenstelling tot sommige concurrenten wél tijd en energie in. We hebben de productie helemaal in eigen hand en zijn betrokken van inmeten tot oplevering.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details