Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Nieuw en veelzijdig armatuur dat aansluit op de behoeften in de markt
Wally kan worden gebruikt als inbouw, opbouw of pendelarmatuur.

Nieuw en veelzijdig armatuur dat aansluit op de behoeften in de markt

‘Het perfecte gamma voor elk project’

De R&D-afdeling van Exterus, de toonaangevende verlichtingsfabrikant, werkt voortdurend aan nieuwe ontwerpen. Het nieuwste armatuur, genaamd Wally en vernoemd naar een trouwe klant, staat centraal. Directeur en eigenaar, Juri Vannieuwenborgh, deelt enthousiast de belangrijkste details over het nieuwe model en onthult de toekomstplannen van het bedrijf.

Exterus is een innovatief bedrijf uit het Belgische Roeselare dat verlichtingsproducten en -oplossingen fabriceert voor diverse sectoren, waaronder de horeca én voor commercieel en residentieel gebruik. Vannieuwenborgh zegt: “We bieden niet alleen een uitgebreid standaardgamma, maar leveren ook maatwerk en verschillende andere diensten. We luisteren aandachtig naar onze klanten en ontwikkelen en produceren armaturen die perfect aansluiten op hun behoeften. Zo is ook Wally tot stand gekomen.”

Een impressie van het gebouw van Exterus na de verbouwing.

Versterking van het assortiment met een bolvormig ontwerp

In tegenstelling tot eerdere modellen, zoals Nala, heeft de nieuwe lamp een bolvormig ontwerp. Vannieuwenborgh legt uit: “Terwijl we in het verleden voornamelijk de nadruk legden op strakke buisvormen, vormt deze nieuwkomer een perfecte aanvulling op ons assortiment. Wally is compact maar biedt een helderheid van 515 lumen bij een verbruik van slechts 6W. De lamp is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder champagne, gun metal, brons, zwart en wit. We merken dat champagne, naast zwart en wit, steeds vaker wordt gekozen.”

De lamp is compatibel met de Powerline-profielen en het magnetische a-track-tif-profiel.

Wally is buitengewoon veelzijdig. Het armatuur is verkrijgbaar in vaste of verstelbare opties en kan worden gebruikt als inbouw, opbouw of pendelarmatuur. Bovendien kan de klant kiezen uit verschillende stralingshoeken (16°, 36° of 50°) en kleurtemperaturen. De lamp kan moeiteloos worden bevestigd in Powerline-profielen en is ook compatibel met het magnetische a-track-tif-profiel.

Vannieuwenborgh deelt: “De reacties op het nieuwe model zijn bijzonder positief. Het is een prachtige lamp die dankzij zijn veelzijdigheid geschikt is voor diverse soorten projecten. Hij is iets compacter dan andere modellen, en daar is duidelijk vraag naar. Een klant die recentelijk langskwam, koos direct voor dit model. Door met onze klanten mee te denken, hebben we een gamma gecreëerd waarmee we elk project aankunnen.” 

Ook de klant waarnaar de Wally is vernoemd, was volgens Vannieuwenborgh uiterst tevreden over het nieuwe armatuur.

Uitbreiding van de ruimte met een renovatie

Om aan de behoeften van klanten te kunnen blijven voldoen, is Exterus bezig met een aanzienlijke uitbreiding. Vannieuwenborgh legt uit: “Zodra de bouwwerkzaamheden zijn voltooid, zal onze bedrijfsruimte verdubbeld zijn. We zijn zo sterk gegroeid dat dit echt noodzakelijk is geworden. Drie jaar geleden hebben we al een uitbreiding aan de ene kant gerealiseerd, en nu breiden we aan de andere kant verder uit. Hierdoor kunnen we het magazijn scheiden van de productie, zodat we meer ruimte creëren. We voegen 400m² toe aan onze kantoorruimte en 1500m² aan het magazijn en de productie. We kunnen dan een grote voorraad aanhouden, waardoor we zeer flexibel zijn. Als er iets vanavond nog nodig is, kunnen we dat vaak ook meteen leveren.”    

Wally.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details