Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Nieuwe verlichtingscatalogus
De zwarte versie van Sense 320 3-T.

Nieuwe verlichtingscatalogus

De van oorsprong Noorse verlichtingsproducent SG Lighting A/S heeft inmiddels vestigingen in 25 verschillende landen. Het bedrijf staat voor armaturen met een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding, maar ook voor design. Verschillende nieuwe producten zijn te vinden in de nieuwe catalogus.

Vanuit Mechelen levert SG Lighting aan de Benelux , het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. De Belgische en Nederlandse markt zijn steeds belangrijker voor het bedrijf aldus Country Manager Benelux Judith Keirsmaekers. “We hebben in Mechelen nu 5000m2 opslagruimte, om nog meer voorraad te kunnen houden en onze klanten nog sneller te kunnen bedienen.” 

SG Lighting wil een totaalpakket aan verlichting bieden. “Zowel standaard functionele verlichting als de ‘specials’. We zijn in staat om snel een andere kleur of andere afmeting te leveren. Dankzij de diversiteit in ons aanbod zijn we echt een One Stop Shop.” 

Model Aneto Dali.

Robuust en aantrekkelijk design

“We specialiseren ons in zowel binnen- als buitenverlichting”, zegt Keirsmaekers. Door het gebruik van robuuste materialen, die geschikt zijn voor Scandinavische weersomstandigheden, kan SG Lighting 10 jaar garantie bieden op corrosie. 

“Onze producten zijn bedoeld voor de installateur, maar zeker ook voor de architect. Ons doel is om nog meer professionals te laten zien wat we te bieden hebben. Natuurlijk een totaalgamma en robuuste kwaliteit, maar de laatste jaren besteden we meer en meer aandacht aan design. De vormgeving is belangrijker geworden, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.” 

De Rax soft 150.

Nieuwe armaturen 

Vanaf heden is de nieuwe catalogus van SG Lighting beschikbaar. In dit artikel lichten we alvast een aantal nieuwigheden toe. De RAX SOFT 150 is een krachtige inbouwspot voor het verlichten van openbare gebouwen, kantoren, gangen etc. 

“Het armatuur heeft een uitstekende lichtuitstraling door een combinatie van de geoptimaliseerde lens- en reflectoroptieken. Deze is verkrijgbaar een satijnmatte reflector.” 

SENSE 320 3-T is een armatuur geschikt voor winkels. Het armatuur bestaat uit een stilistisch dunne schijf met prismatisch front, voorzien van een opaal prismatische optiek. De driver is in de railadapter ingebouwd. 

Fagernes.

FAGERNES is een modern/klassiek armatuur voor binnen en buiten. De lichtbron is ingebouwd en zorgt voor een verblindingsvrij indirect licht. Het armatuur is beschikbaar in 2 verschillende maten. 

Ten slotte stellen we ANETO DALI voor, dit is een stijlvolle compacte schijnwerper voor Shopline DLI driefase-railsystemen. 

Keirsmaekers: “Ongekanteld heeft deze een pure cilindrische vorm maar eenmaal gekanteld ontstaat er een aangename organische vorm. Met een CRI van hoger dan 90 is dit een uitstekende keuze voor winkels en musea.” 

Aarzel niet de catalogus aan te vragen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details