Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Van ‘natte cel’ tot feel-good badkamer

Van ‘natte cel’ tot feel-good badkamer

Licht heeft een grote invloed op het persoonlijk welzijn en zorgt voor een fijne sfeer, vooral in het donkere seizoen. Met indirecte lichtbronnen verandert de natte cel in een perfecte feel-good badkamer, omdat de badkamer steeds meer een plek voor regeneratie en ontspanning wordt. Als tegenwereld voor de drukte van het dagelijks leven beantwoorden de badkamers van Duravit aan deze behoefte aan terugtrekking en geborgenheid met harmonieuze badkamerseries.

Vitrium

Vitrium: natuurlijke materiaalmix, specifiek verlichting

Wastafels van fraai mineraalgietwerk, consoleonderkasten met een fijn metalen frame en fronten van glas met achtergrondverlichting, hout of verschillende decors – Vitrium van Christian Werner maakt indruk met een verfijnde compositie van verschillende materialen. Het natuurlijk ogende ensemble creëert een harmonieuze sfeer, die perfect wordt geaccentueerd door indirecte lichtbronnen. De verlichtingselementen transformeren de badkamer in een echte feel-good ruimte. In combinatie met doorschijnende fronten van Parsol-glas brengen de Vitrium-meubels warmte in het interieur en toveren ze de badkamer thuis om tot een persoonlijke ontspanningsplek.

Qatego

Qatego: lineaire meubelen en zacht afgeronde sanitairobjecten

De badkamerserie Qatego van Studio F.A. Porsche richt zich op de harmonieuze spanning tussen geometrisch vormgegeven meubels en afgeronde sanitairobjecten. Passend bij het witte keramiek is het badkamermeubel verkrijgbaar in acht kleuren, variërend van glanzend wit tot naturel, ingetogen nuances zoals taupe mat en basalt mat tot krachtige tinten zoals grafietmat. Bovendien ronden houttinten het natuurlijke kleurenspectrum van Qatego af. Bovendien maken verlichte, open vakken de strakke geometrie van het meubilair los en brengen gezelligheid en transparantie in de badkamer. Favoriete producten of decoratieve schalen en vazen ​​vinden hier hun plaats en worden effectief tentoongesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details