Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

ArcelorMittal Construction Nederland

Bij ArcelorMittal Construction kunt u kiezen uit het omvangrijkste productportfolio in de metalen dak- en wandbeplating.

Specials
Naast de vele standaard oplossingen bieden wij tevens uitkomst voor al uw specifieke wensen en vraagstukken. Onze afdeling ‘Specials’ produceert hiervoor diverse puntprofielen, plankprofielen, blockprofielen, cassettes en geperforeerde gevelsystemen. Daarnaast blijven wij ons doorontwikkelen en zorgen ervoor dat wij een interessante partner zijn en blijven.

Diverse materialen
Door verschillende soorten metalen in te zetten geven wij elk project de gewenste uitstraling. Denk hierbij aan RVS, weervaststaal (CorTen staal en Indaten®), aluminium en voorgelakt staal. Ieder met zijn specifieke uitstraling en eigenschappen.

Uiteenlopende kleuren en coatings
ArcelorMittal beschikt zelf over de grootste diversiteit aan coatings, kleuren en effecten. Een polyester-, polyurethaan- of PVDF-coating, een metallic of matte uitstraling, parelmoer of regenboogeffect, de keuze is enorm. Onze Colorissime kleurenkaart geeft u het volledige overzicht. Wij zijn tevens in staat coatings en kleuren op basis van uw wensen te ontwikkelen. Van een Ral kleur tot het opnieuw produceren van een reeds bestaande metallic coating (en kleur).

Unieke vormgeving
Wij denken samen met u na over een systeem dat qua vormgeving aansluit bij uw ontwerp en specifieke wensen. Vele gevel systemen worden handmatig geproduceerd wat zorgt voor een unieke vormgeving.

Kortom
Verschillende metaalsoorten, een specifieke coating, diverse kleuren met bijpassende, unieke vormgeving: creëer samen met onze afdeling ‘Specials‘ de mooiste gevels!

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services GevelbekledingProductie Speciale gevelsystemen Adres Krommewei 8
4004 LZ Tiel
Nederland
Telefoonnummer 0344-636.939 E-mailadres levi.kleinjan@arcelormittal.com Website construction-benelux.arcelormittal.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details