Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Duurzaam & Circulair

Liesbeth’s Grand Café, Horst: Voldoende luchtverversing dankzij elektrisch gestuurde dakramen

Teleflex_Amerflex_Max_Spindel_Opener_Dakraam_Raam_Bediening_15(
Gekozen is voor de MAX spindelopener van Teleflex, die een uitstekende natuurlijke ventilatiestroom en voldoende luchtverversing garanderen.

Tekst | Lieke van Zuilekom

Beeld | Teleflex

4 oktober 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Gekozen is voor de MAX spindelopener van Teleflex, die een uitstekende natuurlijke ventilatiestroom en voldoende luchtverversing garanderen.

Teleflex, onderdeel van Railtechniek van Herwijnen Groep, adviseert, levert en monteert een uitgebreid assortiment mechanische en elektrische raamafstandsbedieningen voor uitzetramen, kantel- en draairamen, dakramen en koepels. Van (dubbele) kettingopeners en lineaire openers tot en met rackopeners, monorailsystemen en schuifdeurbeslag. Voor Liesbeth’s Grand Café heeft de Tielse specialist acht lineaire spindelopeners
geleverd en gemonteerd, met een weersbestendige RVS stang, een stofvrije en sproeidichte IP65 spindelmotor, een voedingsspanning van 230 Volt en een openingssnelheid van 20 mm/seconde.

“De MAX spindelopeners zijn verkrijgbaar in openingsslagen/kettingslagen van 180, 300 en 500 mm”, vertelt Jesse Verheem, Marketing & Sales bij Teleflex. “Vanwege de grote raamafmetingen in combinatie met de gemiddelde windkracht, is in dit project gekozen voor een openingsslag van 180 mm. Een radiografische afstandsbediening en ontvangers maken een eenvoudige sturing per gebouwzijde mogelijk.” 

Naar wens zijn ook jaloezieschakelaars of een wifi/app-bediening mogelijk, vertelt hij. “Bovendien kunnen wind- en regensensoren aan de MAX spindelopeners worden gekoppeld, waardoor de dakramen automatisch sluiten bij slecht weer.”

Omdat Teleflex zowel de levering als montage van de spindelopeners heeft verzorgd, is Liesbeth’s Grand Café verzekerd van 5 jaar productgarantie én 2 jaar gratis service en onderhoud.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details