Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Liesbeth’s Grand Café, Horst:  Voldoende luchtverversing dankzij elektrisch gestuurde dakramen
Gekozen is voor de MAX spindelopener van Teleflex, die een uitstekende natuurlijke ventilatiestroom en voldoende luchtverversing garanderen.

Liesbeth’s Grand Café, Horst: Voldoende luchtverversing dankzij elektrisch gestuurde dakramen

Gekozen is voor de MAX spindelopener van Teleflex, die een uitstekende natuurlijke ventilatiestroom en voldoende luchtverversing garanderen.

Teleflex, onderdeel van Railtechniek van Herwijnen Groep, adviseert, levert en monteert een uitgebreid assortiment mechanische en elektrische raamafstandsbedieningen voor uitzetramen, kantel- en draairamen, dakramen en koepels. Van (dubbele) kettingopeners en lineaire openers tot en met rackopeners, monorailsystemen en schuifdeurbeslag. Voor Liesbeth’s Grand Café heeft de Tielse specialist acht lineaire spindelopeners
geleverd en gemonteerd, met een weersbestendige RVS stang, een stofvrije en sproeidichte IP65 spindelmotor, een voedingsspanning van 230 Volt en een openingssnelheid van 20 mm/seconde.

“De MAX spindelopeners zijn verkrijgbaar in openingsslagen/kettingslagen van 180, 300 en 500 mm”, vertelt Jesse Verheem, Marketing & Sales bij Teleflex. “Vanwege de grote raamafmetingen in combinatie met de gemiddelde windkracht, is in dit project gekozen voor een openingsslag van 180 mm. Een radiografische afstandsbediening en ontvangers maken een eenvoudige sturing per gebouwzijde mogelijk.” 

Naar wens zijn ook jaloezieschakelaars of een wifi/app-bediening mogelijk, vertelt hij. “Bovendien kunnen wind- en regensensoren aan de MAX spindelopeners worden gekoppeld, waardoor de dakramen automatisch sluiten bij slecht weer.”

Omdat Teleflex zowel de levering als montage van de spindelopeners heeft verzorgd, is Liesbeth’s Grand Café verzekerd van 5 jaar productgarantie én 2 jaar gratis service en onderhoud.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details