Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
REVEGO klaar om deuren te openen op Architect@Work

REVEGO klaar om deuren te openen op Architect@Work

Op de aankomende Architect@Work in Amsterdam zal REVEGO één van de hoofdtopics worden voor Blum. Hun gloednieuwe pocketsysteem is klaar om de interieurmarkt te veroveren en (letterlijk) nieuwe deuren te openen op het vlak van flexibel ruimtegebruik. Van Hoecke, al jaren verdeler van het Oostenrijkse merk, is helemaal klaar voor het verdelen van REVEGO in de Benelux-markt.

Maak kennis met de perfecte wand

REVEGO is de oplossing voor flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden schept in de interieurwereld. Dit nieuwe vouwschuifdeursysteem zal het immers mogelijk maken om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen.

Met deze gloednieuwe productcategorie van Blum open je letterlijk de deuren naar nieuwe inzichten in ruimtegebruik. Blum biedt met REVEGO de ideale oplossing voor multifunctionele ruimtebenutting. Of het nu om een toepassing met enkel of dubbele deuren gaat, de volledige opslaande fronten van deze schuifdeur verdwijnen in hun eigen smalle corpus zodat ze in geopende positie volledig uit het zicht opgeborgen worden.

Door het grote gebruiksgemak van REVEGO, zult u helemaal niet merken hoeveel complexiteit er achter deze innovatieve vouwschuifdeur schuilgaat. Een lichte aanraking volstaat om de deur te openen en ze volledig in de pockets te laten verdwijnen. Om ze nadien terug te sluiten, hoeft de gebruiker allen maar op de deur te duwen om ze opnieuw uit de pocket te halen. Vervolgens schuift ze terug naar zijn gesloten toestand om het geheel op een elegante wijze opnieuw af te sluiten. De constructie wordt volledig weggewerkt in de daarvoor voorziene pockets zodat u op het vlak van design de volledige vrijheid over uw ontwerpen houdt.

INFO
Architect@Work
27 en 28 september
stand 20
Taets Art and Event Park

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details