Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

PREFA

PREFA, Aluminium Dak- en Gevelsystemen

100% Aluminium – 40 Jaar Garantie
PREFA is niet alleen dé specialist voor sterke daken, maar vervaardigt ook hoogwaardige dakafvoersystemen, gevels, onderconstructies voor fotovoltaïsche installaties, hoogwaterbescherming en nog veel meer. Met het PREFA totaalsysteem bestaande uit meer dan 5000 verschillende producten, realiseert u een homogene gebouwschil met een harmonische uitstraling die geheel aan uw wensen voldoet.

TECHNISCH PERFECT OP ELKAAR AFGESTEMD
Alle producten, montagehulpmiddelen en toebehoren zijn perfect op elkaar afgestemd en worden samen geleverd. Alle toebehoren zijn bijvoorbeeld inclusief montagemateriaal. Zo sluiten alle onderdelen optimaal op elkaar aan, zodat het resultaat optisch en kwalitatief aan de hoogste eisen voldoet.

P.10 KLEURKWALITEIT
Het PREFA totaalsysteem is in de populairste kleuren ook verkrijgbaar in P.10 kwaliteit. Alle PREFA dak- en gevelproducten met toebehoren sluiten hierdoor perfect op elkaar aan en krijgen door het matte oppervlak van de P.10 lak een fraaie uitstraling.

HET PREFA TOTAALSYSTEEM BESTAAT UIT:

DAKSYSTEMEN
Dakkapellen, dakramen en rondingen – aluminium kan aan nagenoeg elke dakvorm worden aangepast en vindt zowel bij nieuwbouw als bij renovaties toepassing. Met de verschillende PREFA producten realiseert u een technisch perfect en nagenoeg onderhoudsvrij dak.

DAKAFVOERSYSTEMEN
De afvoersystemen van PREFA worden al decennia lang met succes toegepast en onderscheiden zich door hun slimme technische detailoplossingen. Ze zijn verkrijgbaar in veel standaardkleuren, maar kunnen ook in individuele kleuren worden besteld.

GEVELSYSTEMEN
Aluminium gevels gaan lang mee, roesten niet en kunnen eenvoudig worden gereinigd. De verschillende systemen maken een flexibele vormgeving mogelijk en bieden voor elk huis een passende oplossing.

TOEBEHOREN
De toebehoren van PREFA zijn perfect op elkaar afgestemd en passen precies. Ze worden door PREFA zelf vervaardigd en samen met alle voor de montage vereiste onderdelen geleverd. Hierdoor is elk PREFA totaalsysteem gegarandeerd betrouwbaar en duurzaam.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Aluminium dak- en geveltoepassingenHWA Adres Aluminiumstrasse 2
98634 Wasungen
Duitsland
Telefoonnummer +31 653 855 320 E-mailadres info.NL@prefa.com Website prefa.nl/nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details