Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
‘Bijzondere combinatie van materialen en kleuren’
Combinatie van materialen, kleuren en dessins.

‘Bijzondere combinatie van materialen en kleuren’

Den Ouden Wonen & Projecten BV draagt hieraan bij met sfeervolle vloerdecoratie in verschillende materialen, kleuren en dessins.

Den Ouden Wonen & Projecten levert en legt de vloerdecoratie in opdracht van Rutges Vernieuwt, op basis van het ontwerp van Raumkultur. “Vanuit onze technische expertise dachten we met de aannemer en architect mee over de uitvoering”, zegt directeur Paul den Ouden. “De materiaalkeuzes maakten we mede in overleg met de bewoners van Liv inn Hilversum.”

Passen, meten en afstemmen

Alle openbare ruimten van Liv inn Hilversum – denk aan de familiekamer, het huistheater, de binnentuin, de leefkeuken, de gangen en de hal – krijgen nieuwe vloerdecoratie. In totaal gaat het om 2000 vierkante meter marmoleum, textiele vloerbedekking, vinyl en schoonloopmatten. Den Ouden: “Bijzonder aan dit werk zijn de decoratieve delen, waarvoor we per ruimte verschillende materialen en kleuren combineren. Dat vraagt om goed passen, meten en afstemmen.” Den Ouden Wonen & Projecten verzorgt ook het egaliseren en voorstrijken van de vloeren.

Fijne omgeving

De werkzaamheden in de algemene ruimten zijn bijna gereed. Daarna start Den Ouden Wonen & Projecten met de vloerdecoratie in de woningen. “Dit project is ons op het lijf geschreven”, zegt Den Ouden. “We kunnen hier laten zien waar we als regionaal familiebedrijf voor staan: hoge kwaliteit en service, en aandacht voor de eindgebruiker. In goede samenwerking met Habion, Rutges Vernieuwt en Forbo maken we van Liv inn Hilversum een fijne, levendige woonomgeving.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details